Søk i arkivet

Regatta

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse GREEN DRAGON-vinnere trukket!

I SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse er det nå trukket nye vinnere. Og vinnerne er...

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 I stor fart mot Cape Town – og storm

ERICSSON INTERNATIONAL leder an nå som VO70ene har fått luft under vingene. Om bord i samtlige båter viser nå loggen over 20 knop. Ca. 2200 nautiske mil står igjen av den første etappen – og i horisonten venter vind, mye vind.

Ufattelig tett i feltet

Med snautt 2500 nm igjen å seile på den første etappen i Volvo Ocean Race er det så å si ingenting som skiller de beste båtene. Puma og E4 er stadig innenfor øyekontakt, og i øyeblikket kan alle de seks første båtene vinne etappen.

China Cup Norsk lag nummer to i Kina

Seier i siste seilas og 2. plass totalt – det ble enden på visa for det norske First 40.7-laget som har deltatt i China Cup. Totalt 30 båter stilte til start i First 40.7-klassen.

VM i seiling for studenter Opp og ned for norske studenter

Det har gått litt opp og litt ned for NTNU-studentene som deltar i VM i Frankrike. Mest av alt gleder de seg over fremgangen de gjør.

Mye av alt, sier Melleby

Volvo Ocean Race er «Life at the Extreme», sier Eivind Melleby i en e-post. Og nå begynner den tøffe delen av første etappe.

Nordmenn på topp i Hong Kong

China Cup ble avsluttet i Hong Kong idag med norsk 2. plass i First 40.7 klassen der alle deltakerne fikk utlevert like båter med nye seil.

«FramXVI» sannsynligvis til Norge

Pauline Book Bratbak har fulgt VM i TP 52 på Lanzarote. Hun har snakket med mannskapet på «Fram»

Klar for ekstremseiling

Når deltakerne i Volvo Ocean Race i løpet av kort tid seiler inn i lavtrykket som skal føre dem til Cape Town blir det både rekordforhold, og en kamp for å bringe båt og mannskap dit i sikkerhet. Her er Aksel Magdahls ferske nyheter fra Ericsson 3.

Hilsen fra Wouter Verbraak

I siste nummer av Seilas som nå er i handelen har vi intervjuet Team Russias Wouter Verbraak, «Navigatøren fra Majorstua», Her er Wouter med sin egen hilsen til Seilas´ lesere.

Puma eller Ericsson 4

Skal en tro Volvo Ocean Race trackingsystem som også viser forventet posisjon fem dager frem i tid, står kampen om etappeseieren mellom Puma og Ericsson 4, med et lite forsprang til sistnevnte.

Resultatene lyver

Ericsson 3 ligger nå som nest siste båt på resultatlisten, men det er ikke tilfelle.

Brev fra Aksel

Les Aksel Magdahls ukerapport til Seilas´ lesere. Her lufter han frustrasjoner og gleder etter halvseilt første etappe i Volvo Ocean Race

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen