Søk i arkivet

Regatta

Fearncup legges ned

En av de mest populære bedriftsregattaene feiret ifjor 20 års jubileum. Det ble shippingfolkets siste.

– Seilsporten er ren

Knut Frostad blir meget overrasket om noen i Volvo Ocean Race blir tatt for doping.

Delta i Volvo Ocean Race

Svenske Sailonline har utviklet et online seilspill hvor du kan seile mot de store gutta og 400 andre.

29er-par som satser internasjonalt Raske norske jenter i Tyskland

Ane Gundersen og Helene Næss fra KNS er i ferd med å seile inn i den ypperste eliten i 29er-klassen. I helgen ble de nummer fire i det åpne tyske mesterskapet.

Melleby seiler Volvo Ocean Race

Eivind Melleby blir den andre nordmannen på den nordiske Ericsson båten. Har drar til Alicante imorgen for å gjøre seg klar til den første etappen som starter lørdag

Verkebyll i Alicante

Erikcssons kjølsak er blitt til gedigen verkebyll. Selv om det nå jobbes nå iherdig i kulissene for å finne løsninger får Ericsson 3 neppe målebrev for starten på Volvo Ocean Race lørdag.

Lag-NM i Optimist Gullkantet Drøbak-kvartett tok nok et NM

For annen helg på rad seilte de unge seilerne i Drøbaksund Seilforening hjem et norgesmesterskap. Denne gangen i lag-NM for Optimist.

Volvo Ocean Race 2008–2009 Tre vinnere kåret – ny SEILkonkurranse i gang!

I den første utgaven av SEILmagasinets store Volvo Ocean Race-konkurranse, ble det de som stemte på «oddsbomben» TELEFONICA BLUE som ble med i trekningen av VOR-effektene.

Det ble som det pleier Høststormen levde opp til navnet sitt

– Det kommer bestandig vind i Høststormen og været vil alltid gi en overraskelse eller to under veis, sier Arild Schei i Trondhjems Seilforening om den tradisjonsrike regattaen Høststormen, som i helgen ble arrangert for 32. gang. Og akkurat slik ble det i år også.

NM i matchseiling NM-tittelen til Geir Victor Svendsen & Co

I går vant Geir Victor Svendsen, Jan Petter Gamborg, Petrus Eide, Dag Andersen og Are Fischer NM i match. Det var Svendsens andre NM-tittel i år.

Drømmegrensen brutt i helgen Ny verdensrekord: 50,57 knop for seil!

De franske kiteseileren Sebastien Cattelan ble den første i verden til å seile i over 50 knop i gjennomsnitt over 500 meter. Men han var ikke alene, og etter endt rekorddag i Luderitz i Namibia i helgen er det en annen som innehar verdensrekorden.

41 båter seilte «Høststormen»

Det blåste godt da Trondhjems Seilforening i helgen arrangerte «Høststormen» for 32.gang

Volvo går for nytt race om tre år

Ved en pressekonferanse i Alicante idag gjorde Volvo det klart at selskapet går for en ny jorden rundt seilas i 2011-12. Dermed kan sponsorer og deltakere allerede begynne planleggingen

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen