Søk i arkivet

Regatta

Kirkebø og Pollen i F18

Pål Kirkebø og Ole-Petter Pollen er to gamle konkurrenter fra E-jolla som nå gjør come-back med båten som ble nr. 2 i årets Archipelago Raid

Nødsignal fra Telefonica Blue

Et nødsignal fra Telefonica Blue skapte tilløp til panikk i race headquarters igår. Heldigvis skulle det vise seg å være falsk alarm.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 2 Veksler om tetplassen

De to Ericsson-båtene har det siste døgnet hatt en intern kamp om tetposisjonen. Akkurat nå ligger ERICSSON 4 først – med den nordiske søsterbåten fattige seks mil bak.

Lagkamerater i tvekamp

Gjennom hele helgen har de to Ericsson båtene utkjempet en intens tvekamp og skiftet om å lede. Kun få mil skiller duellantene.

Det indiske hav, et fremmed territorium

Aksel Magdahl beretter for Seilas´ lesere om uforutsigbare forhold med lite tilgang på værmodeller

Vil seile rundt stillebeltet

Volvo Ocean Race seilerne nærmer seg Doldrums med rekordfart. Skal man forsøke å seile gjennom stillebeltet, eller lønner det seg å seile rundt?

Laser Master Gamlekaras mesterskap får Europa Cup-status

De norske Laser-seilernes master-mesterskap – som til neste år går i Sandefjord 4. til 5. juli, er tatt med som en del av den europeiske Euro Masters Series. – Det er gamlehjemmets svar på Europacup i Laser, sier Jon Anders Quamme i Norsk Laser Klubb.

Sesongavslutning i First 31.7-klubben Faglig påfyll og magedans

– Hvordan skal en First 31.7 styres? Rormannen Eivind Bøymo Malm og flere andre bidragsytere ga de fremmøtte noe å tenke på gjennom vinteren da 31.7-seilerne hadde sin tradisjonelle sesongavslutning. Etterpå ble magedans og libanesisk aften.

Euro Masters Series til Sandefjord

I forbindelse med neste års Master NM i Laser er Sandefjord tildelt Euro Masters Series - gamlehjemmets svar på Europacup i Laser.

ISAF godkjenner Melges 32 klassen

Den internasjonale Melges 32 klassen er blitt  ISAF godkjent  etter at interessen for båten har eksplodert i USA og Italia. Bergen Seil AS er importør for Melges 32 i Norge

Peyron fremdeles i tet

De første båtene i Vendee Globe har krysset ekvator.

SEILmakeren Doublehanded Bacalao-grytene venter i Skudeneshavn

– Vi skal ta godt vare på deltagerne i Seilmakeren Doublehanded! Det lover mottagerapparatet i Skudeneshavn, som er den nye pitstop-havnen i racet. Blant annet vil alle få servert bacalao ved ankomst.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 2 ERICSSON NORDIC først i feltet

Med rundt 2500 n mil igjen til Kochi, ligger det nordiske Ericsson-laget 13 mil foran ERICSSON 4. Men i baugen ligger det vanskelige forhold.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen