Søk i arkivet

Regatta

OL 2008 To norske seilere i medaljefinale?

Verken Kristian Ruth eller Jannicke Stålstrøm hadde noen god oppfølging av morgenens første seilaser, og begge er nå avhengig av et godt resultat i dagens siste seilas for å nå medaljefinalen i morgen.

Nordnorsk mesterskap i LYS Suverene Tromsø-seilere vant det første NNM

Tromsø-seilerne Anton Borch og Tommy Hågensen ble historisk i helgen da de tok med seg nordover hver sin klasseseier under det første nordnorske mesterskapet i havseilas noensinne. Mesterskapet ble arrangert utenfor Lødingen under finfine forhold og var et samarrangement mellom seilforeningene i Tromsø, Harstad og Bodø.

OL 2008 Kristian Ruth snuser på medaljekampen

Kristian Ruth kjemper ikke bare om en plass i medaljefinalen i Laser under OL-seilasene i Qingdao. Med sin glitrende seiling er han også med i kampen om medaljene. Etter syv seilaser og dagens første seilas ligger han bare fem poeng fra bronseplassen.

Gullet til Danmark i 49er

OL-juryen avviste protesten mot de danske seilerne Jonas Warrer og Martin Kirketerp Ibsen som dermed fikk sine gullmedaljer etter en av de mest dramatiske seilaser i den olympiske historie.

NM avslutning i sommervær

Jotun Stor NM ble avsluttet i Brevik i helgen i det flotteste sommervær. Også det sportslige var på plass.

Ruth til medaljefinale etter en dårlig dag på jobben

Kristian Ruth holdt oss på pinebenken i den siste seilasen idag. Til tross for at han fikk sin dårligste plassering i regattaen, sikret han plass i medaljefinalen imorgen

To mastebrekk stoppet Clipper Race

– En ufrivillig jibb var nok medvirkende til at vi senere mistet masten i Stillehavet, skriver Tore Taraldsvik, eneste nordmann i Clipper Race.

Askøy Rundt: Mange seilere, lite vind

Askøy Rundt, landets største famileseilas trakk godt over 130 båter til start i gjennomført strålende sensommervær. Humøret var på topp - det eneste som manglet denne helgen var vind.

OL 2008 Beijing Ynglingen hjem med 9. plassen

I dag seilte Ynglingen medaljeseilas og Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed ble nummer syv. Etter poengutdelingen ender dermed ynglingjentene på en 9. plass i OL. Kristian Ruth leverte strålende i dag – igjen!

To gull til Storbritannia

Den britiske Ynglingen og Finnjolla tok begge gull da medaljeseilasene ble avviklet idag morges. Også Danmark fikk sine gullmedaljer i 49er

Drama i 49er

Medaljefinalen for 49erne ble avviklet i høy sjø og frisk vind. Alle kullseilte minst en gang i løpet av seilasen, men mest dramatisk ble det for de danske seilerne

OL 2008 For lite vind – Yngling-finalen utsatt til søndag

Qingdao bød på for lite vind til at medaljefinalene i Yngling og Finnjolle kunne gjennomføres i dag, så de er utsatt til i morgen. Det er derfor fortsatt håp om norske, olympiske poeng i Yngling. I Laser fortsetter Kristian Ruth å imponere, og seilte seg inn til en 3. plass!

Medaljefinalene for Finnjoller og Yngling avlyst

Arrangøren av OL regattaen i Qingdao sliter med lite vind. Idag måtte medaljefinalene i Finnjolle og Yngling avlyses og medaljene fordeles etter resultatene av innledningsseilasene

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen