Søk i arkivet

Regatta

Film fra Volvo Ocean Race starten

Ericsson har lagt ut en fersk film på YouTube. Den kan du se her.

Coville er rekordklar, og lukter på neste Volvo

Blant de mange som var i Alicante for å føle stemningen og vuerdere fremtidige Volvo Ocean Race prosjekter var franske Thomas Coville som akkurat nå er i standby posisjon for rekordforsøk i soloseilas jorden rundt.

Grensesprengende Volvo Ocean Race

Alt som kunne krype og gå av fremtidige deltakere og arrangører av Grand Prix regattaer for store båter var tilstede ved Knut Frostads seminar om Volvo Ocean Races fremtid i Alicante søndag.

Åpner for påmelding til Nordsjøklassiker

Det tok ikke lang tid fra påmeldingen åpnet til at første båt hadde meldt seg på til Sjøassistanse Shetland Bergen Race 2009.

Volvo Ocean Race 2008–2009 start Alicante ERICSSON NORDIC vant avskjed-seremonien

Ericsson Racing Team fikk en fantastisk start på Volvo Ocean Race og avskjed-seremonien i Alicante gjorde ERICSSON NORDIC til 20 i stil. Norske, svenske, danske og finske flagg vaiet høyt da den nordiske båten forlot sirkus-Alicante. Se det på SEILtv!  

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse Stem nå! 36 timer å gjøre det på!

SEILmagasinets store VOR-konkurranse fortsetter. Men nå har du dårlig tid – SEILkonkurranse nummer tre stenger i morgen klokka 2359. Stem på den du mener er først ved Fernando de Norhona. Og vinn flotte VOR-effekter!

Volvo Ocean Race 2008–2009 TELEFONICA BLUE i trøbbel

Bouwe Bekking og hans TELEFONICA BLUE gikk på en smell kun 20 n mil fra startområdet – roropphenget til det ene roret knakk. Med ett ror er det ikke enkelt å styre en VO70, noe som også resulterte i, ifølge Bekking, noen spektakulære «broacher». Nå ligger de i Gibraltar for reperasjoner.

Telefonica Blue i havn, mens feltet stikker

Bouwe Bekking og Telefonica Blue valgte å bite i det sure eplet og søke havn for å fikse roret, mens E4 har skaffet seg et forsprang på konkurrentene

Eimind norgesmester

NM i Formula brett ble holdt i Arendal i helgen under ypperlige høstforhold.

Bergen overlegen i lag-NM

Norgesmesterskapet i lagseiling for E-joller ble arrangert av Drøbaksund Seilforening i helgen . Til sammen tolv lag fra hele landet deltok. 

Lag-NM i Europajolle Seier til Bergens Seilforening

Laget til Bergens Seilforening gikk til topps under lag-NM for Europajoller i helgen. De vant foran seilerne fra Drøbaksund – som seilte på hjemmebane.

Drømmeforhold i Soling Cup Alle var glade og alle ble vinnere

Da Soling-seilerne i Asker og Bærum avsluttet sesongen med sin Soling Cup, hadde de drømmeforhold; mildt vær, delvis skyet og 5–7 m/sek vind. Noen vant, men alle nådde målet: Å ha det gøy.

Wathne sikret mesterskap til Haugesund

Dagens årsmøte i Melges 24 klassen i Munchen ga overraskende tildeling av EM i 2011

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen