Søk i arkivet

Regatta

Vendée Globe 2008–2009 8 båter på vei tilbake

De første døgnene i Vendée Globe ble i tøffeste laget. Av de 30 startende båtene er nå åtte på vei tilbake. Seneste på retur-listen er Alex Thompson i HUGO BOSS.

Mannefall i Vendee Globe

Starten på Vendee Globe seilasen med seks meter høye bølger og inntil 50 knops vind ble i tøffeste laget for mange. Nå har åtte båter returnert til Les Sables d´Olonne. To av dem uten mast.

Enda en båt uten mast

«DCNS» er den tredje båten med vingmast som går over bord under Vendee Globe.

Thomson må trolig gi seg

- Skaden på HUGO BOSS kan tvinge Alex Thomson til å gi seg, sier konstruktøren til Seilas

Kappseilingsreglene 2009–2012 Nye regler klare for salg

Den norske utgaven av de nye kappseilingsreglene, som gjelder fra 1. januar 2009, er i dag klar for salg.

Vendée Globe 2008–2009 Tøff start – flere båter returnert

Det første døgnet av Vendée Globe ble en tøff affære. Dominque Wavre på TEMENOS måtte snu for reperasjoner, Bernard Stamm har returnert etter en kollisjon med et fiskefartøy. Siste nå er at Michel Desjoyeaux, vinneren i 2000–2001, er på vei tilbake til Les Sable d'Olonne. På SEILtv kan du nå se video fra starten!

Volvo Ocean Race 2008–2009 Eivind Melleby tar over plassen til Stefan Myrälf

I dag ble det, ikke overraskende, klart at Eivind Melleby er en fast del av ERICSSON NORDIC-laget. Melleby tar over plassen til dansken Stefan Myralf.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Stort nok til å stoppe en 14-tonns båt

Mannskapet om bord i GREEN DRAGON hadde en ubehagelig opplevelse under den første etappen: Bråstopp. Hør hva skipper Ian Walker mener om smellen og se skaden på den irske båten. På SEILtv!

Under 6 timer med enskrogsbåt Ny, forrykende rekord mellom Skagen og Færder

– Ja, det var en forrykende seilas, forteller Dag Skarsgård – en av flere om bord i Class 40en SOLO som er godt fornøyd med å være innehaver av den nye rekorden for enskrogbåter mellom Skagen og Færder: 5 timer, 52 minutter, 00 sekunder.

Krasjet i en fiskebåt

Det ble en tøff start på Vendee Globe. 20-30 knop rett i trynet i Biscaya i november er ingen spøk. To båter har snudd, men det er ikke på grunn av været.

Safran i tet

Hele byen fulgte med da 30 båter startet jorda rundt non-stop seilasen Vendee Globe i går. På morgentimene er det Marc Guillemot som leder

Også favoritt må snu

Michel Desjoyeaux har fått lekkasje i vannballastsystemet, og vannet har skadet motoren.

Sirius SEILmagasinet rekord Skagen-Færder’n Klare til rekordangrep kl 0900 søndag

Klokka 0900 søndag morgen legger Rune Aasberg og mannskapet hans ut fra Skagen i sin nye Class 40 for å forsøke å slå gjeldende rekord mellom Skagen og Færder. – Værmeldingen er perfekt, sier han.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen