Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009 Volvo-veteran Gurra Krantz om VOR

Svenske Gurra Krantz har seilt jorden rundt-regattaen hele fire ganger. Krantz var med som VOR-ekspert da SEILmagasinet overvar starten i Alicante. Hør hva den erfarne Whitbread-/Volvo Ocean Race-seileren mener om VO70, ruten, kjølproblemer og om hvem som vinner VOR 2008–2009. På SEILtv!

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Se flotte helikopterbilder fra starten i Alicante!

Alle Volvo-lagene er nå fremme i Cape Town og tar seg en fortjent hvil før det hele starter igjen 15. november. Før du kommer dit kan du se suverene helikopterbilder tatt under starten i Alicante. På SEILtv!

Seilmakeren Doublehanded Foran skjemaet i forhold til i fjor

– Vi ligger foran skjemaet i forhold til i fjor, sier Helge Ivarsøy i Askøy Seilforening. Påmeldingene til Seilmakeren Doublehanded teller nå 51.

Ikke like kjapt som i fjor 25 plasser igjen i Watski Skagerrak TwoStar

Per i dag er det 131 påmeldte til Watski Skagerrak TwoStar. Seks av dem er utenlandske, noe som betyr at det nå er 25 plasser igjen til norske seilere.

NTG-seilere fikk unik mulighet På samling med verdens beste RS:X-seilere

NTG-seilerne Halvard Holden Feragen (17) og Maria Mollestad (16) kom nylig hjem fra en svært eksklusiv treningsleir i Gdansk i Polen. – Det ga dem en fantastisk mulighet til å trene med noen av verdens beste seilere, sier Egil Mollestad.

CRAZY COYOTE er klar for regattabanen til neste sesong Juan K-kule i Trondheim

Høststormen i Trondheim ble bare starten for den nyoppussede CRAZY COYOTE. Båten er nyoppusset og seilerfaringen hos mannskapet er voksende. Neste sesong står de fleste store regattene for tur.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 – For meg var det ikke så tøft

Aksel Magdahl er ferdig med sin første Volvo Ocean Race-etappe som navigatør. Summen ble en strålende tredjeplass. Hør hva Magdahl mener om den første etappen – på SEILtv!

Økonomiske krisetider til tross: Optimistiske toner fra Hamburg

Båtutstillingen i Hamburg er nettopp avsluttet, og den ble besøkt av over 100 000 tilskuere. Og i skyggen av de dystre, økonomiske tidene mediene beskriver, ble utstillingen en positiv opplevelse, skal vi tro utstillerne.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 – Helt suveren følelse

I går gikk ERICSSON NORDIC i mål i Cape Town på en godkjent tredjeplass. Hør hva skipper Anders Lewander og «grand old man» Magnus Olsson hadde å si etter målgang. På SEILtv!

Nok et Optimist-resultat i verdensklasse Hermann Tomasgaard vant blant 350 Optimist-seilere

Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund kan føye nok en seier til sin etter hvert så lange merittliste. I Vigo i Spania vant han en Optimist-regatta i helgen med 350 deltagere!

Siste båt i mål i dag

Resultatlisten etter 1. etappe er klar, og ikke uventet så topper «Ericsson 4» listen. Hva sier den samlete resultatlisten?

Melleby blir med videre

Reserven Eivind Melleby er tilbudt fast plass i Ericsson-laget. Om kona sier ja er han på plass til starten i Cape Town 16. november.

Watski Skagerrak TwoStar 2009 100 påmeldte så langt til neste års store shorthandedregatta

To timer og 45 minutter skrev vi da deltager nummer 100 tikket inn på deltagerlisten til Watski Skagerrak TwoStar 2009. Og det var ingen ringere enn LURINGEN Tommy Bergman med makker Calle Andersen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen