Søk i arkivet

Regatta

Dystre utsikter for OL seilas idag

Det er disig og lite vind i Qingdao idag og sjansene for å få gjennomført dagens program på regattabanene virker minimale. Vår kollega Øyvind Bordal som befinner seg i Kina har tatt pulsen på noen av de norske seilerne etter gårsdagens seilaser.

Oppreisning til Moberg i kjedelig sak

Juryen i OL vil gjenoppta saken der Peer Moberg ble disket i gårsdagens ene Finnjolleseilas, og han ble også klarert for mulig brudd på regel 69 om usportslig opptreden.

OL i Beijing 2008 Kristian Ruth et par trinn ned

Etter den ene seilasen som ble gjennomført i Qingdao ligger Kristian Ruth nå på en 10. plass sammenlagt. To norske båter ligger innefor medaljeseilas så langt.

EM ORC International TEAM BERGEN tok hjem sølvet

TEAM BERGEN avanserte igjennom hele regattauken og TEAM BERGEN endte til slutt på en meget sterk 2. plass og tok dermed sølvmedaljen med seg hjem.

Simrad OneStar 2008 Simen Løvgren den største vinneren

Under Simrad OneStar er alle vinnere, men den største av de alle i år ble Simen Løvgren, Asker Seilforening. Med seier i begge seilasene kunne han heve Frederik Horns Minnepokal høyt under premieutdelingen på lørdag.

Homlungenseilasen 2008 Maksforhold i Homlungen

Lørdag 9. august arrangerte Hvaler Seilforening og Fredrikstad Seilforening for 23. gang denne tradisjonsrike seilasen. I det fine været med sol og bris fra vest og sydvest med styrke 3- 5 m/s storkoste de om lag 220 deltagerne seg om bord i de 58 båtene som stilte til start.

Medaljekampen tapt?

Den amerikanske Ynglingen vant dagens ene seilas og da våre Ynglingjenter måtte nøye seg med 12. plass kan det se ut som om medaljekampen er tapt.

Valeur seilte seg opp til sølv

EM for ORC International ble avsluttet i Marstrand i helgen med norsk sølvmedalje etter at Sverre Valeurs Team Bergen seilte bedre og bedre ettersom mesterskapet skred frem.

OL 2008 Pen åpning av Ruth

  Kristian Ruth har seilt jevnt godt på første dag i Laser-klassen. Han var endog helt i tet ved et par anledninger. Cathrine Gjerpen seilte i den helt andre enden av skalaen på sin første dag. Stålstrøm lyste til i dag i brett-klassen.

Ruth kom godt i gang i OL starten

Askerseileren Kristian Ruth fikk en fin start på OL regattaen med 10. plass i den første seilasen

Stålstrøm klinket til i tredje seilas

Brettseileren Jannicke Stålstrøm var skikkelig irritert etter gårsdagens disk i siste seilas og tok ledelsen fra start i dagens første. Den holdt hun til mål, - nesten.

OL 2008 Peer tok en spiker

Peer Moberg avsluttet mandagens seilaser med en spiker, men med kun tosfiffrede resultater å vise til før det skal det mye til for at han kommer seg ditt han vil. Yngling-jentene har fortsatt gode muligheter etter mandagens runder.

Ny Ynglingtopp - nå på bronseplass

Ynglingjentene fortsetter å imponere i Kina. I dagens første seilas ble det 3. plass, det samme som nå er jentenes sammenlagtplassering

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen