Søk i arkivet

Regatta

Best i vest

Igjen har feltet komprimert seg etter at de ledende båtene har stoppet opp i Doldrums. Green Dragon Team som ligger lengst vest av samtlige har gjort det best sist døgn.

Fram XVI i VM for TP52

VM for TP52 starter ved Puerto Calero på Lanzarote idag. Fram XVI uten Kongen men med Kristoffer Spone til rors skal få litt å bryne seg mot da det ikke akkurat er smågutter som stiller på konkurrerentenes båter.

50 båter i VM for 2.4 metere

VM for 2.4 metere starter på Grand Kanaria idag. På plass er vårt håp Bjørnar Erikstad

OL klassen RS:X samler brettseilerne

OL-seiler Jannicke Stålstrøm og ToppSeil’er Vegard Johan T Eimind inviterer til norske og skandinaviske RS:X - samlinger i vinter

Thomson blir klar for Vendee

Alex Thomsons Open 60 ble pårent av en fiskebåt og påført store skader da båten lå standby ved innløpet til Les Sable d´Olonnes sist fredag. Men HUGO BOSS skal bli klar til start, sier konstruktøren

Navigatørduell i tet

Navigatørene Aksel Magdahl, Andrew Cape og Ian Moore er nøkkelpersoner i duellen mellom Puma og E3 der ledelsen hsr skiftet gjennom natten og Green Dragon Team som ser ut til å ha tatt en vellykket avstikker mot vest.

Skadet mann satt på land

Tony Mutter fra Ericsson 4 har slitt med infeksjon i kneet og ble satt i land på Kapp Verde. Oppdatert med film.

Forberedelsene til 2009-regattaen i full gang Seilmakeren Doublehanded til ny havn

Askøy Seilforening har tatt nytt grep i Seilmakeren Doublehanded 2009. Neste år skal alle seilerne inn til pitstop i Skudeneshavn sør på Karmøy. Regattaen starter 27. mai neste år.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Torben Grael i førersetet

Den ferskeste VOR-oppdateringen er interessant lesing: ERICSSON INTERNATIONAL leder med én n mil på PUMA. Og «bruktbåten» er oppe på en fjerdeplass.

Europajolle-avslutning til helgen Travel sesong avsluttes denne helgen

Europajolle-seilerne legger denne helgen en lang og innholdsrik sesong bak seg. Programmet inneholder trening, riggekurs og sosial hygge.

Magdahl spiller kortene som en erfaren proff

For Volvo Ocean Race debutanten Aksel Magdahl har de siste døgns navigering budt på ekstreme utfordringer, men Tønsberggutten har holdt hodet klart og E3 er stadig med i tetkampen

Favoritt nedrent av fiskebåt

Båten til britiske Alex Thomson som er en av favorittene i årets Vendee Globe, solsoeilasen jorden rundt, ble idag morges nedrent av en fiskebåt ved innløpet til Les Sable d´Olonnes. Konstruktøren Pascal Conq tror det skal være mulig å gjøre båten klar til starten 9. november

Fra Optimist til Laser 4.7 Ung Optimist-mester går nye veier

Optimistjolle-seileren Harald Fæste gjør ikke som mange andre; seiler Optimist til han er 15 år for så å gå over til Europajolle. Den unge Drøbaksund-seileren dropper til neste år det siste Optimist-året og begynner i stedet å seile Laser 4.7.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen