Søk i arkivet

Regatta

Telefonica Blue overtar favorittrollen

De fleste vi har snakket med i Alicante forventer Ericsson 4, Puma og Telefonica Blue på pallen etter avsuttet regatta, men i hvilken rekkefølge?

Katamaranbygger med stor suksess

Selv i konkurranse med VO70 er Extreme 40 katamaranene gjenstand for stor oppmerksomhet i Alicante. Svenske Marstrøm Composite som er ledende når det gjelder bygging av superraske katamaraner i eksotiske materialer er på plass for å føle seilingen på pulsen.

Portimao Global Ocean Race 40-fotere starter «runden» på søndag

I 2008–2009 blir «folksomt» på havet. Lørdag starter Volvo Ocean Race, 9. november starter Vendée Globe og på søndag – litt i skyggen av de to nevnte – starter shorthanded-seilasen Portimao Global Ocean Race.

Askøy tar over KM

Kretsmesterskapet for Tur og havseilere i Hordaland er satt til ny dato og med ny arrangør.

Ny kjøl under bygging

Ericsson teamet har innsett at de ikke vil få målebrev på kjølen til Ericsson 3 før starten lørdag. Nå er et italiensk firma igang med å bygge ny.

Volvo Ocean Race 2008–2009 Eivind Melleby bekreftet som ERICSSON-mannskap

Da er det offisielt at Eivind Melleby skal seile på den nordiske ERICSSON-båten til Cape Town. Han tar plassen til svenske Martin Strömberg – som ifølge en pressemelding fra ERICSSON er ute med en skadet hånd.

Avlyst, men gjenoppstår Askøy Seilforening redder KM

Hordaland Seilkrets bestemte seg nylig for å avlyse kretsmesterskapet for tur- og havseilere. Det likte Askøy Seilforening dårlig, og nå sørger de for at det tradisjonsrike mesterskapet går sin gang likevel.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse TELEFONICA BLUE høyt på listen

Etter at TELEFONICA BLUE vant «in port race» i Alicante har den spanske båten klatret høyt på statistikken på SEILmagasinets VOR-konkurranse. Bli med i konkurransen og bli med i trekningen om VOR-effekter og en VIP-tur til Volvo Ocean Race i Stockholm!

Fearncup legges ned

En av de mest populære bedriftsregattaene feiret ifjor 20 års jubileum. Det ble shippingfolkets siste.

– Seilsporten er ren

Knut Frostad blir meget overrasket om noen i Volvo Ocean Race blir tatt for doping.

Delta i Volvo Ocean Race

Svenske Sailonline har utviklet et online seilspill hvor du kan seile mot de store gutta og 400 andre.

29er-par som satser internasjonalt Raske norske jenter i Tyskland

Ane Gundersen og Helene Næss fra KNS er i ferd med å seile inn i den ypperste eliten i 29er-klassen. I helgen ble de nummer fire i det åpne tyske mesterskapet.

Melleby seiler Volvo Ocean Race

Eivind Melleby blir den andre nordmannen på den nordiske Ericsson båten. Har drar til Alicante imorgen for å gjøre seg klar til den første etappen som starter lørdag

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen