Søk i arkivet

Regatta

Seilsport på kino

Dokumentarfilmen om et mannskap på unge seilere som fikk seile Roy Disneys TP52 «Morning Light» i Transpac Race har premiere på amerikanske kinoer 17. oktober

Jevnt i tet Delt førsteplass på X-41-ranking

TEAM GRAN SEIL med skipper Terje Wang og LEXINGTON med Thomas Føyen og Espen Clason i førersetet delte førsteplassen på X-41-seilernes ranking for 2008.

VM i Laser SB3 Nordmann til gullfinale i Laser SB3-VM

Jørgen Beyer Strømquist fra Asker er eneste nordmann som deltar i VM for kjølbåten Laser SB3. Han seiler mannskap om bord i en engelsk båt, som foreløpig ligger på en 16. plass av 132 båter.

Nordmann i verdens største kjølbåt VM

Konstruktørstudenten Jørgen Strømquist deltar i årets VM for Laser SB3 i Irland og hans Helly Hansen Team er kvalifisert for gullfinalen i det 132 båt store feltet. Se video fra regattaen

Mens vi venter på Volvo Ocean Race Nytt i racet: «stealth play»

Aker Brygge (SEILmagasinet): Aksel Magdahl, navigatør på ERICSSON NORDIC, er hjemme på en kort ferie før VOR starter. På en pressekonferanse i dag fortalte han om ruten, om det å seile VO70 og en av årets nyheter i seilingsbestemmelsene: «stealth play».

Soling-VM i Italia Beste norske på 10. plass i Soling

I begynnelsen av mesterskapet så det bra ut for Preben Asbjørnrød, Richard Fikse og Hans Husum i VM i Soling. Men det holdt ikke helt inn for Arendal-seilerne.

Dødsfall etter båtkollisjon i Cannes

Rormannen på 8 meteren «Safir» forsøkte desperat å vike for den dobbelt så tunge «Rowdy», men klarte ikke å unngå at båtene braste sammen. Han skal ha blitt drept momentant da mast og bom raste over ham.

Mot løsning i striden om America's Cup?

Det foregår nå intens møtevirksomhet for å løse konflikten mellom forsvarerne fra Geneve og Golden Gate Yacht Club utenom rettsapparatet. Går det som partene nå forsøker kan det bli regatta med mange utfordrere allerede i 2011

Flere dansker til Team Ericsson

Den skandinaviske Ericsson båten har styrket laget med to erfarne danske seilere til havneregattaene i Volvo Ocean Race

Årets seilere nominert

ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards finner sted ved det internasjonale seilforbundets årsmøte i Madrid i november, og nå foreligger listen over de nominerte

De største entypeklassene

Her er listen over de entype kjølbåtklassene i verden som samler de største feltene.

Club Swan 42´en LUSSO LUPA vant igjen!

Den norske CLUB SWAN 42 «Lusso Lupa» seilt av John Langø seilte seg helt til topps under Swan Baltic Sea Challenge i Flensburg. Med samme plassering fra København på forsommeren ble «Lusso Lupa» suveren sammenlagtvinner!

SEILmagasinet Shorthanded Ranking 2008 Tor Hove klart i tet etter årets sesong

Tor Hove  fra Bærum seiler inn i vinteren med en klar ledelse på SEILmagasinet Shorthanded Ranking, som nå er oppdatert etter årets siste seilaser. Simen Løvgren fra Asker er derimot Årets Shorthanded-seiler 2008, mens Kristin Songe-Møller fra Sandefjord er Årets Kvinnelige Shorthanded-seiler 2008.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen