På medgangsbølge

Yngling-laget har fått teft av OL-medaljer

Yngling-laget har fått teft av OL-medaljer

–  Med 1. og 4. plass i de to siste World Cupene har vi seilt best i klassen og viser at vi kan være med i medaljejakten, skriver de tre norske OL-håpene i Yngling, Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed i sitt nyeste nyhetsbrev.

Publisert Sist oppdatert

Litt stang ut hindret oss i å komme på pallen i World Cup-regattaen i Medemblik nylig, mener de tre jentene i nyhetsbrevet, du kan lese i sin helhet her:

NYHETSBREVET: Utrolig gøy – nok en gang kjempet vi om pallplass! Denne gangen i Holland Regatta. Litt stang ut siste dagen gjorde at vi ble fire totalt.

Før medal Race lå vi som nummer fire med store muligheter for å seile oss opp. Og vi hadde bronsen om bord i båten, men det holdt ikke til mål. Korte baner der alt skjer utrolig raskt må vi trene på før OL!

Men vi er veldig fornøyde og optimistiske før OL. Med 1. og 4. plass i de to siste World Cupene har vi seilt best i klassen og viser at vi kan være med i medaljejakten.

Nå skal vi til Kina for å trene på lite vind, skvalp og mye strøm. Hovedfokus blir på båtfarten, vi må gå fortere i slike forhold enn det vi gjør nå. I tillegg blir det mye fokus på regatta.

Det arrangeres racinger av USA og Australia. Her blir det premier, resultatlister og vi vil prøve å legge mest mulig regattastress på oss selv.

Du kan for øvrige følge Yngling-lagets forberedelser i SEILmagasinet. I neste utgave som kommer 12. juni, skriver de spesifikt om hvordan de skal forberede seg for å være 100% medalje-motiverte og -forberedte når de stiller til start i Kina.