Søk i arkivet

Regatta

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Torben Grael i førersetet

Den ferskeste VOR-oppdateringen er interessant lesing: ERICSSON INTERNATIONAL leder med én n mil på PUMA. Og «bruktbåten» er oppe på en fjerdeplass.

Europajolle-avslutning til helgen Travel sesong avsluttes denne helgen

Europajolle-seilerne legger denne helgen en lang og innholdsrik sesong bak seg. Programmet inneholder trening, riggekurs og sosial hygge.

Magdahl spiller kortene som en erfaren proff

For Volvo Ocean Race debutanten Aksel Magdahl har de siste døgns navigering budt på ekstreme utfordringer, men Tønsberggutten har holdt hodet klart og E3 er stadig med i tetkampen

Favoritt nedrent av fiskebåt

Båten til britiske Alex Thomson som er en av favorittene i årets Vendee Globe, solsoeilasen jorden rundt, ble idag morges nedrent av en fiskebåt ved innløpet til Les Sable d´Olonnes. Konstruktøren Pascal Conq tror det skal være mulig å gjøre båten klar til starten 9. november

Fra Optimist til Laser 4.7 Ung Optimist-mester går nye veier

Optimistjolle-seileren Harald Fæste gjør ikke som mange andre; seiler Optimist til han er 15 år for så å gå over til Europajolle. Den unge Drøbaksund-seileren dropper til neste år det siste Optimist-året og begynner i stedet å seile Laser 4.7.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 PUMA fortsatt først

Med ca. 1800 n mil til «gaten» ved Fernando de Norhona, henger Ericsson-båtene godt med i Volvo Ocean Race. På «papiret» ligger ERICSSON NORDIC nå på en andreplass.

Norsk seiling etter OL i Beijing – Mer mental trening

OL i Beijing gikk ikke helt som forventet. Nå har generalsekretær Espen Guttormsen og Norges Seilforbund evaluert mesterskapet – og kommet til konklusjoner.

Puma har tatt ledelsen i tetgruppe på tre

Puma og de to Ericsson båtene har fulgt hverandre tett det siste døgnet, men etter å ha ligget side om side med E4 i timevis sa den amerikanske båten takk for følget

North Sails starter med shorthanded seiling i nytt regattaforum

Mandag 3. november starter North Sails årets foredragserie North Forum med kveldsseminarer en gang i måned vinteren igjennom frem til april.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 ERICSSON NORDIC tapte – GREEN DRAGON i «stealth»

ERICSSON NORDIC ligger nå 29 n mil bak PUMA og ERICSSON INTERNATIONAL. Og for første gang ser vi en båt gå i «stealth play».

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 ERICSSON NORDIC i tet i hjemmefarvann

ERICSSON NORDIC ligger nå fire mil foran ERICSSON 4 og PUMA. De første båtene ligger tett – men nå har de skilt lag.

Feltet har delt seg ved Kanariøyene - E3 i tet

Mens E4 og Puma har valgt østsiden av kanariøyene har E3 som leder an den øvrige tetgruppen valgt å gå mellom øyene. Det ser så langt ut til å lønne seg.

You make me feel like I can fly so high

Se rå film av Green Dragon avkompanert av U2. Vi garanterer god stemning.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen