Søk i arkivet

Regatta

Hvem vinner på lørdag?

4. oktober møtes Volvo Ocean Race båtene til regatta for første gang.

Knallavslutning på DN Seilcup

Etter at nærmere 200 lag har seilt seg gjennom kvalifiseringseilaser i DN Seilcup siden tidlig i mai var det duket for de syv beste lagene i finale lørdag. Det ble er flott regatta med mye god seiling.

Det holdt det: Høststormseilas ble kulingseilas

Om ikke storm, så fikk i alle fall de 34 deltagende båtene i Høststormseilasen i regi av Nordhordland Seilforening en skikkelig kuling midt i mot.

Ålesund tar opp modellbåtseiling

Seilng med avanserte modellbåter sprer seg som ild i tørt gress. Nå er en gjeng fra Ålesund igang med bygging av seks International One Metre båter.

Seilsport på kino

Dokumentarfilmen om et mannskap på unge seilere som fikk seile Roy Disneys TP52 «Morning Light» i Transpac Race har premiere på amerikanske kinoer 17. oktober

Jevnt i tet Delt førsteplass på X-41-ranking

TEAM GRAN SEIL med skipper Terje Wang og LEXINGTON med Thomas Føyen og Espen Clason i førersetet delte førsteplassen på X-41-seilernes ranking for 2008.

VM i Laser SB3 Nordmann til gullfinale i Laser SB3-VM

Jørgen Beyer Strømquist fra Asker er eneste nordmann som deltar i VM for kjølbåten Laser SB3. Han seiler mannskap om bord i en engelsk båt, som foreløpig ligger på en 16. plass av 132 båter.

Nordmann i verdens største kjølbåt VM

Konstruktørstudenten Jørgen Strømquist deltar i årets VM for Laser SB3 i Irland og hans Helly Hansen Team er kvalifisert for gullfinalen i det 132 båt store feltet. Se video fra regattaen

Mens vi venter på Volvo Ocean Race Nytt i racet: «stealth play»

Aker Brygge (SEILmagasinet): Aksel Magdahl, navigatør på ERICSSON NORDIC, er hjemme på en kort ferie før VOR starter. På en pressekonferanse i dag fortalte han om ruten, om det å seile VO70 og en av årets nyheter i seilingsbestemmelsene: «stealth play».

Soling-VM i Italia Beste norske på 10. plass i Soling

I begynnelsen av mesterskapet så det bra ut for Preben Asbjørnrød, Richard Fikse og Hans Husum i VM i Soling. Men det holdt ikke helt inn for Arendal-seilerne.

Dødsfall etter båtkollisjon i Cannes

Rormannen på 8 meteren «Safir» forsøkte desperat å vike for den dobbelt så tunge «Rowdy», men klarte ikke å unngå at båtene braste sammen. Han skal ha blitt drept momentant da mast og bom raste over ham.

Mot løsning i striden om America's Cup?

Det foregår nå intens møtevirksomhet for å løse konflikten mellom forsvarerne fra Geneve og Golden Gate Yacht Club utenom rettsapparatet. Går det som partene nå forsøker kan det bli regatta med mange utfordrere allerede i 2011

Flere dansker til Team Ericsson

Den skandinaviske Ericsson båten har styrket laget med to erfarne danske seilere til havneregattaene i Volvo Ocean Race

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen