Søk i arkivet

Regatta

Valeur seilte seg opp til sølv

EM for ORC International ble avsluttet i Marstrand i helgen med norsk sølvmedalje etter at Sverre Valeurs Team Bergen seilte bedre og bedre ettersom mesterskapet skred frem.

OL 2008 Pen åpning av Ruth

  Kristian Ruth har seilt jevnt godt på første dag i Laser-klassen. Han var endog helt i tet ved et par anledninger. Cathrine Gjerpen seilte i den helt andre enden av skalaen på sin første dag. Stålstrøm lyste til i dag i brett-klassen.

Ruth kom godt i gang i OL starten

Askerseileren Kristian Ruth fikk en fin start på OL regattaen med 10. plass i den første seilasen

Stålstrøm klinket til i tredje seilas

Brettseileren Jannicke Stålstrøm var skikkelig irritert etter gårsdagens disk i siste seilas og tok ledelsen fra start i dagens første. Den holdt hun til mål, - nesten.

OL 2008 Peer tok en spiker

Peer Moberg avsluttet mandagens seilaser med en spiker, men med kun tosfiffrede resultater å vise til før det skal det mye til for at han kommer seg ditt han vil. Yngling-jentene har fortsatt gode muligheter etter mandagens runder.

Ny Ynglingtopp - nå på bronseplass

Ynglingjentene fortsetter å imponere i Kina. I dagens første seilas ble det 3. plass, det samme som nå er jentenes sammenlagtplassering

Opp og ned på OL banen

Endelig lyktes det for Peer Moberg i Qingdao. Han vant den 6 seilasen i Finnjolleklassen, mens Siren & Co endte sist i Ynglingklassen etter to straffer.

Nedtur for guttene, jente med beste norske plassering i EM

Da Lars Myklebust Johansen mislyktes totalt tpå EMs siste dag og måtte se langt etter medalje, var det Maren Clausen som sto for beste norske prestasjon av E-jolleseilerne

OL 2008 Ynglingen reiste kjerringa, vant 4. seilas

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed viste i dag at gårsdagens begredelige OL-åpning var et gedigent arbeidsuhell. I dag innledet de med 5. plass, og ledet hele 4. seilas som de til slutt også vant. Dermed er de også med i medaljekampen igjen.

Ynglingjentenes dag - med i medaljekampen

Med 5 og 1 plass i dagens OL seilaser har Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed meldt seg på i medaljekampen.

Norsk verdensmester

Norge fikk i helgen en ny verdensmester i seiling da unge Hermann Tomasgaard vant VM i RS Tera. Han vant samtlige seilaser i et felt på 50 båter fra syv nasjoner.

Homlungenseilasen 2008

Den tradisjonelle seilasen ble arrangert av seilforeningene fra Hvaler  og Fredrikstad for 23. gang  seilasen lørdag 9. august .

Les Sables–Les Azores–Les Sables Ståle Jordan med kurs mot 6. plass

Ståle Jordan ser ut til å seile inn til en 6. plass i sin klasse på den første etappen av soloseilasen Les Sables-Azorene-Les Sables. Fem båter er gått i mål, og i skrivende stund er Jordans båt STORMY den neste til passere mållinjen på Azorene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen