Søk i arkivet

Regatta

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Avventende stemning før start på tøff seilas

Vinden står strak fra sør inn det søndre innløpet og sjøen går hvit. På land skuer seilerne lett bekymret ut over fjorden. Værvarselet peker i retning av at 2008-utgaven av Watski Skagerrak Twostar vil bli nettopp den styrkeprøven den beskrives som. – Denne gangen får nok seilerne føle hva Skagerrak er, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening til SEILtv.

Eldst i Watski TwoStar

Rudolf Ugelstad og Seilas-journalist Mikkel Thommessen er tomannsseilasens eldste deltakere, men de tror ikke alderen blir den største utfordringen i dagens seilas.

Den store styrkeprøven

Kl 17.00 starter Watski TwoStar for den minste klassen. I år blir regattaen tøffere enn noen gang.

Far og sønn feltes råeste båt

Ellingsen-familien tar årets TwoStar som en treningstur.

Fra Filtvet til mål

Det ble en rask Færderseilas. Her er bilder fra ytterste del av fjorden.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Lavtrykk over de britiske øyer gir friske forhold

En frisk seilas venter Watski Two Star feltet som onsdag kveld tar fatt på årets utfordring. Lavtrykket over De britiske øyer sender en frisk bris innover Skagerrak.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Topp-oppgjør om ledig trone

14 av de 20 høyest rankete shorthanded-seilerne på SEILmagasinet Shorthanded Ranking deltar i Watski Skagerrak TwoStar, og i og med at lederen, Eilert Kamfjord fra Tønsberg ikke er med, vil tronen være ledig etter regattaen. Spennende blir det å se hvem som erobrer den.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Mediapris til de beste informatørene

Når seilerne i morgen legger ut på Watski Skagerrak TwoStar fra Hankø, seiler de ikke bare om plasseringer, sekunder og minutter. De konkurrerer også om å være blant dem som bidrar til at regattaen blir en stor og levende forestilling også for alle de tusen menneskene som følger regattaen på Internett. To videokameraer fra JVC utgjør SEILmagasinets mediapris.

NORsteam Kongen gir bort FRAM XV

Kong Harald har gitt bort Farr 51en FRAM XV til NSF' storbåtsatsningsprosjekt NORsteam. – Gaven gir oss en unik mulighet til å nå NORsteams målsetning om å lære opp dyktige seilere, forteller NSF-president Stig Hvide Smith i en pressemelding.

Bilder fra starten

I det første start gikk kom det sorte skyer fra øst med mye vind. 

Storslått Kongegave til Seilforbundet

I en storslått gave til norsk seilsport har Kong Harald har forært 51 foteren «Fram XV» til Norges Seilforbund. Gaven er et bidrag til forbundets storbåtsatsning.

Bilder fra Drøbaksund og Filtvet

Mens det ble stille for de første båtene i Drøbaksund, fikk båtene bak spinnakeren opp.

Flere Færderbilder fra målområdet og Horten havn

Morgentimene og formiddagen under Færder-innkomsten fortsatte i samme sporet som dagen og kvelden før- med raske vind- og værskift. Her er bildene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen