Søk i arkivet

Regatta

"Free Spirit" vant Færdern overall

Skipper Stein Viktor Svendsen fikk et perfekt løp, og vant med over en time på nestemann i klassen.

Syngende treseilere

Halvparten av mannskapet om bord i «Solgang» kommer fra mannskoret ved universitetet på Ås. Guttene nøler ikke med å ta frem gitaren under seil og i havn.

Norsk EM bronse i Star

Startgutta Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen sikret seg sin første mesterskapsmedalje idag da de avsluttet EM på Balatonsjøen i Ungarn med bronsemedaljer.

Watski Skagerrak TwoStar Det går mot frisk og rask doublehandedregatta

Det går mot en frisk og rask Watski Skagerrak TwoStar, som starter førstkommende onsdag. En kikk på langtidsvarselet på yr.no forteller om sørvestlig frisk bris gjennom hele den ca. tre døgn lange seilasen.

«Jolle-Færder'n» ga mersmak

 – Neste år finner du oss i Færderprogrammet, sier Stein Varjord i Norsk Flerskrogseilsklubb.

Mot EM medalje i Star

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er med i medaljekampen under Europamesterskaper i Starbåt etter å ha hatt en trøblete start på regattaen

På nesa Skulle vært med i Færder’n

Færderseilasen ble snytt for et spektakulært innslag da det danske laget som var påmeldt av en katamaran av typen Extreme 40 ikke dukket opp. I stedet gjorde disse båtene opp sin mellomværende i Hyéres i Frankrike, der det var like slengete vind som i Færder’n. Og det fikk konsekvenser.

Færderseilasen 2008 Skiftende forhold de første timene

Færder fyr (SEILmagasinet): Årets Færderseilas begynte relativt lovende, for så å ligne faretruende på fjorårets vindhull – deretter feide tordenbyger over feltet.

Verdensmesteren i Melges 24 letter på sløret Nitidige forberedelser bak overlegen VM-seier

Italieneren Federico Michetti var med om bord i vinnerbåten UKA UKA i det nylig avsluttete Melges-VM på Sardinia. I et intervju med seilnyheter.no røper han hva som ligger til grunn for den overlegne seieren laget til slutt vant.

Færderfruen for tredje gang

Ole Martin Vordahls  «Flying Camilla» måtte stoppe og trimme om underveis. Likevel fikk båten Færderfruen, pokalen til første båt i mål, for tredje gang

Seiler inn i soloppgangen

Båtene kommer nå for fullt inn til Horten. Se vår bildespesial.

Black Pearl mot mål

Sol og frisk vind på morgenkvisten ved Færder.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen