Søk i arkivet

Regatta

Greide ikke å holde posisjonene fra Hyeres

Til tross for at de norske seilerne fikk tre plasseringer blant de ti beste i Hollland,  greide ikke nordmennene å opprettholde posisjonene fra den forrige Grade 1 regattaen i Hyeres

Kong Harald låner ut Fram XV

Norske seilere skal med i regattaer som Americas Cup og Volvo Ocean Race, heter det i en pressemelding fra Norges Seilforbund som nå rekrutterer unge storbåtseilere gjennom driften av Kong Haralds 51 foter Fram XV

Vellykket Oslofjorden rundt

X-34 til topps i doulehandedklassen.

NORC Larvik Larvik klare for storinnrykk

Noen av Norges beste storbåtseilere samles denne helgen i Larvik for å seile den første i en serie av regattaer. Larvik Race Weekend samler rundt 300 seilere.

Delta Lloyd Regatta, Medemblik Ynglingen leder i Medemblik

I Medemblik gjør Siren Sundby & Co det sterkt om bord i Ynglingen JAN HERMAN. Dagens første seilas begynte der det sluttet i går; med en førsteplass og i neste ble det nummer to. Yngling-jentene viser at de fortjener turen til Beijing i august.

Konge-støtte til NORsteam Kongen stiller FRAM XV til disposisjon

Kong Harald støtter opp om Norges Seilforbunds storbåtsatsning og låner bort FRAM XV. Avtalen gjelder foreløpig for ett år og markerer igangsettelse av NSF’ prosjekt NORsteam. Du kan søke om plass om bord!

Seier og 2. plass i Holland igår

Norske seilere avsluttet gårsdagens seilaser med topplasseringer. Dermed kjennes lukten av pallplasseringer for nordmennene i Medemblik

Alt klart for storbåtoppgjør i Larvik

Noen av Norges beste storbåtseilere samles denne helgen i Larvik for å seile den første i en serie av regattaer. Larvik Race Weekend samler rundt 300 seilere og et stort støtteapparat fra Larvik Seilforening.

Topp av Ynglingjentene

Til tross for OCS i siste seilas kjemper Ynglingjentene helt i toppen på en dag også Stargutta viste styrke.

Loick Peyron blir historisk

I natt vinner franskmannen den transatlantiske regattaen for tredje gang.

Delta Lloyd Regatta, Medemblik Godkjent åpning i Nederland

Igår startet det siste store arrangementet før OL i august. De norske seilerne åpnet greit. Laserseilerne Stian Tuv og Kristian Ruth ligger tett etter første dag i Nederland.

Magnus Hedemark til topps i første runde

På mandag gikk starten på rankingregatta for store entype båter - X41 One design.

Små perler i «Klassisk Seilas»

Når Seilas arangerer sin årlige «Klassisk Seilas» fra Aker Brygge 10. juni, får publikum stifte bekjentskap med  spennende småbåter i tillegg til de klassiske meterbåtene, «Aslakbåten» og den lille spissgatteren «Jeløen»

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen