Søk i arkivet

Regatta

Nordisk modellseiler-mesterskap Torvald Klem favoritt i modellbåt-mesterskap

Mens mange seilere strever seg sørover til Skagen denne Kr. Himmelfarts langhelgen, samles modellbåtseilerne til uoffisielt nordisk mesterskap denne helgen i klassen IOM – International One Metre. Ialt 27 båter deltar.

Stor Melges aktivitet

Melgesklubben varsler stor aktivitet til sommeren. Åtte norske båter i VM og rekordstort NoM på Hankø der det er mulig å leie båter

Norges Cup regatta i Arendal

Arendal Seilforening er landets eldste med 130 år i protokollene. Jubileumssesongen starter med Norges Cup seilaser  for brett og joller

Første start gått

Shorthand-seilerne starter i dette øyeblikket fra Åsgårdstrand under årets HH Skagen Race.

Mot Skagen i åtte knop

HH Skagen Race-båtene er på full fart mot Danmark. Seilas' redaktør melder om fine forhold fra «Xpo7» hvor han seiler som mannskap.

Klare for HH Skagen race i A40RC Ridderne har ankommet Norge

På lørdag dro ARME RIDDERE fra Nieuwpoort i Belgia. Knappe tre døgn senere passerer de Færder – klare for Helly Hansen Skagen Race, hvor de nyutnevnte ridderne gleder seg til å prøve båten på babord halser.

Helly Hansen Skagen Race Mange reaksjoner på startlisten

Startlisten for Helly Hansen Skagen Race, som arrangøren Bærum Seilforening nylig har offentliggjort, har allerede skapt reaksjoner. – En katastrofe, mener alltid engasjerte Ludvig Daae, som blant annet påpeker at hans båttype, Bavaria 42 Match, er plassert i tre ulike LYS-klasser. – God fornøyd, er en annen reaksjon.

Bli med i SEILmagasinet og Helly Hansens store konkurranse Vær med å fortelle historien om Helly Hansen Skagen Race

Som deltager er du den aller beste til å fortelle den virkelige historien om Helly Hansen Skagen Race 2008 – i form av bilder, video og tekst. Vær med å del ditt inntrykk med alle andre – vær med i SEILmagasinet og Helly Hansens konkurranse!

SEILmagasinet bryter nye grenser Direkte-sendt SEILtv fra Skagen er pionerarbeid

– SEILmagasinet ligger teknologisk helt i front når de nå skal sende direkte på webTV fra Helly Hansen Skagen Race torsdag 1. mai, sier Harald Sæther i det danske webTV-selskapet XStream. – Så vidt jeg vet har ingen gjort noe tilsvarende tidligere fra et regatta-arrangement, sier han. Direktesendingen starter 1. mai – når båtene begynner å komme i mål i Skagen.

Vellykket breddesamling for E-jollene

Over 40 E-joller var samlet til Norsk E-jolleklubbs årllge breddesamløing samling, denne gang i Åsgårdstrand

Solo-klassiker 11. mai

Den transatlantiske soloseilasen går så langt tilbake som til 1960. Med fire år mellom hver seilas har regattaen blitt en klassiker og i løpet av de 48 årene den har eksistert har den skapt legender innenfor soloseiling.

«Groupama 3» tilbake om seks måneder

Tre måneder etter havariet utenfor New Zealand er maxitrimaranen «Groupama 3» tilbake i Frankrike.  Nå klargjøres båten neste Tropée Jules Verne-seilas.

Rekorddeltakelse i Gotland Rundt

Allerede 90 dager før starten, og rett etter at arrangøren åpner for påmelding, kan er det tydelig at interessen for denne klassiske regattaen i Østersjøen, som i år arrangeres for 49. gang, er økende

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen