Søk i arkivet

Regatta

Ynglingjentene tar teten

Før dagens medaljefinale har Ynglingjentene sikret seg et pent forsprang på konkurrentene. Også to andre norske lag ligger på medaljeplass

Treningshelg i Åsgårstrand

Gjør deg klar til sommeren. Elvström Sobstad vil hjelpe alle som vil forbedre sine regattaprestasjoner, i egen båt, eller om bord i andres båter.

Turklassen fylles opp

23 av 224 påmeldte båter til HH Skagen Race har ikke løst målebrev hos NORLYS innen fristen. Disse risikerer nå å måtte seile i turklassen. Vi har navnene på båtene som mangler gyldig LYS målebrev

Det store jentespranget

Med norsk gull og bronse i jenteklassene Yngling og RS:X kan man trygt snakke om det store jentespranget i  Hyeres-regattaen, men jentene var ikke de eneste norske seilerne som gjorde sine saker bra i regattaen som ble avsluttet med finaleseilaser idag.

Hotte båter til Helly Hansen Skagen Race

Oppdatert: Seilasen som starter på onsdag blir et skue av nye regattabåter. Tøffeste båt blir Sissners nye Al Capone.

Semaine Olympique Française i Hyères Oppover for de norske seilerne

Espen Guttormsen, sportssjef i Norges Seilforbund, har det moro på jobben for tiden. I dag rykket flere norske seilere videre opp på resultatlisten i Hyeres.

Norsk suksess på Balaton-sjøen Preben Asbjørnrød & Co leder Soling-EM

Etter to dager har Preben Asbjørnrød, Rikard Fikse og Jørgen Husum fra Arendal klatret helt til topps i EM i Soling som foregår på Balaton-sjøen i Ungarn. De har hatt en jevn serie og leder med ett poeng på et nederlandsk lag.

Seilmakeren Doublehanded Fullservice for Seilmakeren seilere

Det er ikke lenge igjen til årets første rendyrkedet tommansregatta og i Bergen går forberedelsene på høygir. Hovedsponsor Seilmaker Iversen setter opp en egen butikk på Askøy Seilsportsenter for å gi seilerne best mulig service.

Håvard Ravn Ottesen forklarer: – Shorthanded-målebrev uttrykker båtens potensiale

Helly Hansen Skagen Race blir debut-seilasen for NORLYS’ nye shorthanded-målebrev. Det er en helt ny ordning som har skapt en smule forvirring og noe undring blant seilerne. NORLYS’ leder, Håvard Ravn Ottesen, forklarer for SEILmagasinet hvorfor shorthanded-målebrevet er innført.

Stålstrøm og Ynglingens dag

Både Jannicke Stålstrøm og Ynglingjentene Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed leverte en serie topplasseringer onsdag on ligger nå på klar medaljeplass. Det gjør også Sonarkara til tross for disk etter tjuvstart i en av seilasen.

Volvo Ocean Race 2008-09 Fet ny VOR Puma

Den nye båten til Puma kommer til å tiltrekke seg mange blikk i det neste Volvo Ocean Race. Med en sponsor med sans for design har den splitter nye 70 foteren blitt rå.

Ikke alle klare for start i Helly Hansen Skagen Race ennå 78 båter mangler målebrev!

Så mye som en tredel av deltagerne i Helly Hansen Skagen Race har ikke målebrevet sitt i orden nå en uke før start. 24. april er fristen for å få dette i orden. – For de fleste er årsaken at de ikke har betalt LYS-avgiften eller at båten ikke er innmålt, sier leder av NORLYS, Håvard Ravn Ottesen. Også shorthanded-seilerne har en jobb å gjøre innen 24. april.

Sun Fast 3200 Cup 11 lag klare til Sun Fast 3200 Cup

Førstkommende helg er det klart for Sun Fast 3200 Cup i Drøbak. 11 lag er tatt ut for å kjempe om å disponere en båt under Watski Skagerrak TwoStar.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen