Søk i arkivet

Regatta

Vil du prøve deg i Farr 40?

Team Bergen er på plass på North Sails treningssamling på Holmsbu med to Farr 40er. Nå inviterer de både unge og gamle håpefulle seilere til å ta kontakt for å bli med som mannskap på samlingen

Black flag, - and good bye

Det nyttet ikke å luseseile idag. Det var bære eller briste for de norske Starseilerne. Og når det brast gikk de i hvert fall ned med flagget til topps.

LodeStar i VM Tilbake i spillet

Ingen tyvstart, passe høyt oppe på første merke og deretter smalt Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen endelig til i VM i Miami. Nå er de tilbake i kampen om OL-billettene.

Seilmakeren Doublehanded Går for 113 båter på linja

Starten på Seilmakeren Doublehanded kommer til å bli et spektakulært skue. Regattasjef Øyvind Skogen starter samtlige 113 båter samtidig og det blir pris for første båt til Sotrabroen.

LodeStar i VM Håpet lever i Miami

Etter en hviledag i VM skal Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen ut på banen igjen på tirsdag. Det er tre race igjen og LodeStar lever fortsatt i håpet.

Stargutta lever i håpet

Igår var det hviledag i Miami og skipper Eivind Melleby brukte noe av dagen til å summere VM så langt. Konklusjon: It´s not over till the fat lady sings.

Bra, men enda et stykke frem for Stargutta

I dagens friske seilas lyktes det endelig for de norske seilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen. Med 11. plassen hentet de mange poeng i forhold til lagene foran seg, men det er ennå et stykke innen OL billettene kan skrives ut.

Helly Hansen Skagen Race blir web-begivenhet SEILtv sender «live» fra Skagen

Nå vil også de som sitter hjemme, få kunne ta del i opplevelsene og stemningen under Helly Hansen Skagen Race. SEILtv vil nemlig sende «live» fra innkomsten og havnen i Skagen etter at båtene er kommet i mål her på SEILmagasinet.no. Sendingen vil være unik i norsk regatta-sammenheng og strekke seg over flere timer.

Millet Musto Ski Yachting Baghdad til topps

Kristian Nergaard & Co i Melges og Karoline Gisholt & Co i 11 MOD gikk til topps i helgens Millet Musto Ski Yachting. Lett snødrev ut til start på lørdag ga en ekstra dimensjon til regattaen.

En nesten umulig oppgave

Stargutta Eivind Melleby og Petter Mørland står etter tre seilaser og halvgått løp foran sitt livs utfordring om de skal greie å kvalifisere seg til OL.

LodeStar i VM Nok en nedtur

Det ble dessverre nok en tung dag for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i VM i Star i Miami. På det verste var de nede på 77. plass.

LodeStar i Miami Tabbekvoten oppbrukt

Det er fire dager igjen av VM i Star og Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har ingenting å gå på lenger. Lørdag seilte de seg rett inn i et black flag.

Baghdad vant Musto-Millet Ski-Yachting

Vår ferske verdensmester i 5.5 meter Kristian Nergaard er ikke beskjeden. I helgens ski-yachting la laget hans igjen konkurrentene bak seg. foto Jens Wathne, Seilnyheter.no

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen