Søk i arkivet

Regatta

LodeStar i Miami Tabbekvoten oppbrukt

Det er fire dager igjen av VM i Star og Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har ingenting å gå på lenger. Lørdag seilte de seg rett inn i et black flag.

Baghdad vant Musto-Millet Ski-Yachting

Vår ferske verdensmester i 5.5 meter Kristian Nergaard er ikke beskjeden. I helgens ski-yachting la laget hans igjen konkurrentene bak seg. foto Jens Wathne, Seilnyheter.no

Svart flagg for nordmennene i VM

Det gikk ille for Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen da den andre seilasen i VM skulle starte idag. Nordmennene fikk svart flagg og ble dermed diskvalifisert fra seilasen. Trøsten var at de var ikke alene.

LodeStar mot OL Tung start i Miami

Nervene er i høyspenn i Miami etter dag en av VM i Star. LodeStar lå på 8. pllass på første toppmerke, men det var trangt i rundingen og gutta traff bøyen.  

LodeStar Kampen om OL-billetten

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen er nervøse foran første dag av VM. Fredag skal de starte den avgjørende kampen om billetten til de olympiske leker i Kina. Alle de beste konkurrentene er på plass i Miami.

Idag smeller det

Idag går det første startskuddet i VM for Starbåter. Mesterskapet blir være eller ikke være når det gjelder OL deltakelse for nordmennene.

Ingen norske i topp ti på ISAF ranking

ISAF la igår ut den siste rankingen for OL klassene uten norske seilere i topp ti posisjoner. Etter svak Bacardi Cup falt det beste norske laget fra forrige ranking, Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen i Star, fra 7. til 12. plass.

Størst i Ålesund noensinne

Omkring 300 jolleseilere ventes til Ålesunds Seilforenings største regattaarrangement noensinne.  Neste helg bliGiske arena for Norgescup for joller, med i grunnlaget for uttak til landslag. 

Stang ut for Starbåtseilerne i VM starten

De norske VM deltakerne i Star hadde ikke flaksen på sin side i åpningsregattaen. Det trengs om laget skal kvalifisere til OL

Kjus best i bakken

Musto-Millet Ski-yachting startet idag med slalomrenn i Tryvannskleiva. Ikke uventet var det alpineliten som dominerte

Volvo Ocean Race 2008-09 Wouter blir russisk navigatør

Wouter Verbraak blir navigator på den russiske båten i Volvo Ocean Race. Den nederlandske navigatøren er bosatt i Oslo og har tidligere seilt på djuice dragons.

Musto Millet Ski Yachting Ski og seilfest til helgen

Det er en solid tradisjon at Musto Millet Ski Yachting innleder sesongen for Melges og 11 MOD seilerne. Til fredag går det utforbakke i Tryvann for seilere og en håndfull tidligere lovende alpinstjerner.

Klart for ski-yachting

Intet markerer overgangen fra vinter til sommer bedre enn den årlige Musto-Millet Ski-Yachting. I morgen samles flere av våre beste alpinister og seilere i Tryvannskleiva. Lørdag er det seiling.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen