Søk i arkivet

Regatta

Lake Garda Meeting i Optimist Verdens største entyperegatta startet i dag

I dag startet verdens til nå aller største entyperegatta i historien; Lake Garda Meeting for Optimistjoller med over 1000 båter fra 30 land! Kristian Fæste har sendt SEILmagasinet en kort introduksjon.

VM Laser Radial for damer Fransk seier, Samdal nr. 34

Det ble til slutt fransk seier i VM i Laser Radial for damer. Sarah Stayaert avsluttet best og henviste kinesiske Lijia Xu til 2. plass. Elin Samdal avsluttet midt på treet og endte midt på treet; på 34. plass.

OL-uttagning i Princesa Sofia Peer Moberg klar for medaljefinale

Peer Moberg og de tre norske Laser Radial-seilerne Cathrine Gjerpen, Anette Melsom Myhre og Marthe Enger Eide er de eneste som skal i aksjon i morgendagens medaljefinaler på Mallorca. Forholdene ødela for Laser-guttas sjanser.

Midt på treet for Samdal

I et stjernespekket felt  med 118 båter ble VM for Laser Radial avsluttet i New Zealand idag. Elin Samdal viste glimtvis god seiling, men var ujevn og endte på 36 plass.

Moberg til medaljefinale

Finnjolleseilerene Peer Moberg, KNS avsluttet bra i Mallorca idag og er klar for medaljefinale imorgen. Laserne i herreklassen startet ikke idag og de norske ble stående med gode plasseringer, men ikke godt nok til medaljefinale.

OL-uttagning i Princesa Sofia Medaljefinale på Tuv og Ruth?

I morgen kan Stian Tuv og Kristian Ruth sikre seg en plass blant de 10 beste som får seile den avsluttende medaljefinalen i Laser under påskeseilasene på Mallorca. Men de må seile godt. Etter dagens seilaser ligger de på 12. og 13. plass.

VM Laser Radial for damer Ujevnt av Elin Samdal i gullfinalen

Det går ikke helt veien for Elin Samdal, men det fins to lysglimt; at hun seiler i gullfinalen og at hun avsluttet gårsdagens seilaser i gull finalen med en 7. plass.

EM i Zoom8 Medaljene glapp for de norske seilerne

Håpet om – i beste fall – gull, i realistisk fall – medalje i EM i Zoom8 på Gardasjøen – glapp på avslutningsdagen. I stedet ble det det verst tenkelige; to 4. plasser i gutte- og jenteklassen.

OL-uttagning i Princesa Sofia Kristian Ruth og Peer Moberg topp 10

Under vanskelige vindforhold under påskeseilasene på Mallorca våknet Peer Moberg i Finnjolle og seilte seg opp til en 8. plass sammenlagt. Og i Laser tok Kristian Ruth atter OL-kommandoen over Stian Tuv. Begge fortsetter imidlertid å imponere.

Samdal i gullfinale

Elin Samdal kvalifiserte seg blant de 58 seilerne som får være med i gullfinalen under VM i Laser Radial, men etter en bra åpning har det dessverre gått nedover på listene for Fredrikstadjenta

Norsk E-jolle sølv på Gardasjøen

Den 10TH TORBOLE EUROPE MEETING ble avsluttet denne uken etter tre dagers   seiling. Ti av de i alt 144 E-jollene i regattaen var norske og ved siden av Håkon Vestbys sterke 2. plass var det også grunn til å glede seg over andre norske resultater. 

Alt klart for 33. America´s Cup - nesten

Dommeren har talt og alt synes nå klart for en Deed of Gift match mellom Alinghi og BMW Oracle i 90 fots flreskrogsbåter. Kun en viktig detalj gjenstår.

Watski Skagerrak TwoStar 2008 Spennede deltagerliste i mangfoldig felt

Deltagerlisten i Watski Skagerrak TwoStar kan være verdt et studium, og den avslører at det tegner til å bli et meget spennende race med mange interessante båttyper og seilere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen