Søk i arkivet

Regatta

Endelig ble det seiling

Etter mang ventetid greide arrangøren å få avviklet en seilas for Laserne i Terigal idag. Men forholdene var vanskelige og nordmennene slet.

VM i Laser 2008 Åpnet ballet med sort flagg

Kristian Ruth åpnet VM i Laser med en disk, men hentet seg inn med en 5. i det neste løpet. Stian Tuv åpnet forsiktig, men avsluttet dag én av mesterskapet med knallseiling.

Jorden rundt rekord Groupama taper stort

Etter at Groupama rundet Kapp det Gode Håp på onsdag har de tapt stort. Heldagsforspranget er redusert til en halv dag på kort tid - og det ser ikke lyst ut fremover.

Tøff VM start for nordmennene

Verdensmesterskapet for Laserklassen kom endelig igang idag, etter kanselleringer første dagen. For de norske seilerne ble det både opp- og nedturer

Massemønstring i København

Hele 121 båter er meldt på til X-Yachts regattaen i København til sommeren. 24 av den er norske og sørger dermed for en av de største samlinger av norske seilere utenlands noen gang

Vinterkarusell for Zoom 8 i ekte vintervær

Forrige helg ble den andre av årets to vinterkarusseller i zoom 8 arrangert ved Hjellestad utenfor Bergen. Igjen stilte rundt 30 seilere fra KNS, Hjellestad, Stord, Ålesund, Son, Drøbak, Moss, Tønsberg, Oppegård, Asker og Florø.

Tradisjonen fortsetter

Elvstrøm Sobstad fortsetter tradisjonen fra ifjor og arrangerer samling for havkappseilerne i Åsgårdstrand helgen før Skagen regattaen

50 knops grensen nådd?

Den tyske kitesurferen Tilmann Heinig hevder å være førstemann i verden over 50 knop med seil, men flere formelle hindere gjenstår før rekorden kan godkjennes. Her kan du imidlertid se video av rekordseilasen.

Se finalen i Nordisk mesterskap i PC-seiling

Åpnet nordisk mesterskap i virtuell seiling ble nylig avholdt. Her kan du se finaleseilasen.

Veien til OL Ynglingene sultne på kvalifisering

Siren Sundby, Alexandra Koefoed og Lise Birgitte Fredriksen er sultne på resultater foran søndagens start i VM. De føler seg trygge på at de kvalifiserer seg til OL.

VM i Laser 2008 Klar for VM i Laser – og bordtennis

Kristian Ruth og Stian Tuv hadde en bra tuneup-dag i går i forkant av VM i Laser, men verdensmesterskapets dag én endte uten seilaser. Dermed blir det mer tid til å slå svenskene i bordtennis.

ISAF World Ranking Opprykk på verdensrankingen

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har inntatt plassen som 7. beste Star-lag i verden på den ferske rankingen fra ISAF. Peer Moberg tar også et solid jafs oppover listen i Finn-jolle klassen.

Norske seilere klatrer på rankinglistene

ISAF publiserte nye rankinglister for OL klassene igår, med solid norsk fremgang i flere klasser

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen