Søk i arkivet

Regatta

Vinterkarussel for Zoom 8

Klasseklubben for zoom 8 gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer vinterkarussel for zoom8. På grunn av tidlig påske blir det i år kun to samlinger, begge arrangeres med base fra Askøy seilsportsenter.

Fin start i gullfinalen for nordmennene

Med både Kristian Ruth og Stian Tuv blant de ti beste i den første av seilasene i gullfinalen klatret begge to på sammenlagtlisten. Også Moberg hadde en fin start i dag.

Sail Melbourne Laser kvalifiserte til gullfinalen

Både Kristian Ruth og Stian Tuv kvalifiserte seg til gullfinalene etter dagens seilaser i Melbourne. Det blåste mye på dag tre i World Cup down under. 

Ligger an til å knuse alle rekorder

Francis Joyon kommer sannsyligvis ikke bare til å slå Ellen MacArthur langt ned i lærstøvlene. Han kommer også til å seile raskere helt alene enn Orange I gjorde med fullt mannskap.

Tuv til gullfinalen

Kristian Ruth fortsetter den gode seilingen, men dagens gladmelding fra Melbourne var at også Stian Tuv får seile gullfinale imorgen

Jorden rundt rekorden innen rekkevidde for Joyon

Mye tyder på at francis Joyon har greid å stabilisere riggen. Dermed går det mot fantastisk rekord for franskmannen som kan komme til å slå den forrige med 11 døgn.

Sjøassistanse Shetland Race 2008 Felles minisatsning på Vestlandet

Miniene har samlet seg på Vestlandet I år og årets Sjøassistanse Shetland Race blir et av høydepunktene for klassen. Fem båter er påmeldt til Nordsjø-klassikeren. 

Sail Melbourne 2008 Storseiling av Kristian Ruth

Kristian Ruth, Asker Seilforening, viser at formen er inne i Melbourne, Australia. Etter fire seilaser ligger Ruth på en femteplass, med store Laser-navn bak seg i feltet.

Ruth viser form i Melbourne

Sail Melbourne regattaen startet igår med tre norske deltakere i Laser og Finnjolle. Så langt er det bare laserseileren Kristian Ruth som imponerer, med han imponerer også til gangs.

Bedre for Stålstrøm

Etter en famlende åpning på mesterskapet gikk det bedre for Jannicke Stålstrøm i brettseilernes VM idag

Brettseilerenes VM igang

De olympiske brettseilerne startet sitt VM i New Zealand idag. Så langt har bare jentene kommet igang, med to seilaser gjennomført på åpningsdagen.

Seilmakeren Doublehanded Første utenlandske seiler på plass

Nederlenderen Huib Swets var på PR tur for 1000 Mile Race i Bergen forrige helg, og når han kom hjem så måtte han bare melde seg på til Seilmakeren Doublehanded. Det er mulig at også flere nederlendere melder seg på til tomannsregattaen.

Trøbbel for Joyon

Francis Joyon måtte i masten igår for å sikre styrbord vant. Nå må han seile til 75% av kapasitet

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen