Søk i arkivet

Regatta

Mot seier for Nariida

Bare uhell kan nå hindre den norske 105 foteren Nariida line honours in den transatlantiske regattaen for maxibåter. Mye tyder på at Bergesen, Frostad & co også vinner på korrigert tid

Groupama gjør seg klar for Jules Verne

America´s Cup aktuelle Franck Cammas er egnet for å være en av verdens aller beste til å seile store flerskrogsbåter. Nå gjør han selg klar til å angripe en av seilsportens klassiske rekorder, Jules Verne trofeet for raskeste jordomseiling.

Fem nye båter bestilt Formidabel Melges-satsing på Vestlandet

Det satses nå friskt på Melges 24 på Vestlandet. Bergen Seil AS har bestilt fem nye båter som skal seiles av lokale seilere i Bergen. En av båtene vil bli seilt av et rent ungdomslag.

Adventseilasen 2007 LID DE PARADE vant Adventseilasen

Forrige helg ble, tradisjonen tro, Adventseilasen avviklet av Karmøy Seilforening. Beste båt ble Roald Lid i Expressen LID DE PARADE.

Nye plagg til «the men in black» Musto forlenger samarbeidet med Simrad OneStar

Helt fra første stund har Aqua Terra AS, som importerer Musto-seilklærne, vært sponsor og samarbeidspartner til Simrad OneStar, og dette samarbeidet vil fortsette også i 2008. Det betyr at «the men in black» vil få et nytt plagg å ikle seg før neste års regatta.

Tid for North Sailor & Crew 2007 Åtte nominerte til årets priser

North Sails gjør hvert år stas på norske seilere, og i desember deles på nytt hedersbevisningene North Sailor og North Crew ut. Prisene, som første gang ble delt ut i 2003, er satt opp for å hedre de norske seilerne som utmerker seg i løpet av året og som bidrar til å inspirere alle oss andre.

Joyon mer enn to dager foran rekorden

Etter ti dagers seilas har Francis Joyon opparbeidet seg et stort forsprang på Ellen MacArthurs rekordpasseringer fra to år tilbake. Også rekorden for fullt bemannede båter trues av solsoseileren

Heldig veivalg for Nariida

105 foteren «Nariida» har ledet den transatlantiske regattaen for Maxibåter helt fra start. En stund var ledelsen truet, men nå fosser den norske båten fra konkurrentene. Her er skipper Knut Frostads rapport

La Solitaire du Figaro Den største soloutfordringen

La Solitaire du Figaro er regnet som verdensmesterskapet i soloseiling og neste år er etappene færre og lengre. Tre etapper dekker 1880 nautiske mil.

Magnus Andersen fra Nesodden vant årets Juletreseilas!

Tradisjonen tro: Den 45 Juletreseilasen i regi av Bergens Seilforening, gikk av stabelen i passe regn og lite vind. De ville jo blitt skuffet, alle de tilreisende optimsitjolleseilerne, hvis de kom til Bergen og Juletreseilas og det ikke skulle være litt regn!!

På vei til OL Lode Star i full trening

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har styrket laget i Miami med Karianne Melleby og lille Wenche. Neste uke er det dags for regatta.

Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup Nariida i ledelsen

Morten Bergesen, Knut Frostad og hans gamle Whitbread/VOR gjeng er nå på full fart over Atlanterhavet. De leder flåten på syv maxier med Nariida.

Ny båt for Stargutta

Starseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen får ny båt fra Tyskland over nyttår og melder om gode treningsforhold og god backing fra støtteapparatet i Miami

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen