Søk i arkivet

Regatta

En måned til start

Det er nå en måned til starten av Barcelona World Race. 11 november legger ni lag i sine Open 60 båter ut på den 25000 nm lange tomannssaeilasen non stop jorden rundt med start og målgang i Barcelona

Moro å Seile Melges Melges-klubben fortsetter suksess

Det er Moro å Seile (MÅS) i Melges 24 klassen. Spesielt hvis du får hjelp av klasseklubben og tilbys en båt til å trene og konkurrere med. Norges mest aktive entypeklassen fortsetter sin suksessrike rekrutteringskampanje i 2008.

Barcelona World Race Ni båter klare for Spania

Det er et voldsomt drag i Open 60 klassen. Mens 11 IMOCA 60 tomannslag gjør seg klar til Transat Jaques Vabre i Le Havre så er det ni tomannslag som starter fra Barcelona om en måned. De skal jorden rundt non stopp.

NORC og NORLYS NORC og NORLYS forener krefter

NORC og NORLYS, de to organisasjonene for IMS- og LYS-seiling i Norge, har bestemt seg for å satse sammen og fra neste år blir det felles baneseilaser i både IMS og LYS for de ivrigste norske regattaseilerne.

NORC og NORLYS satser sammen

Nå får alle norske regattaseilere en felles måleplattform for å hente sine målebrev uansett respittsystem. NORC og NORLYS, de to organisasjonene for IMS og LYS seiling i Norge, har nemlig bestemt seg for å satse sammen og fra neste år blir det også felles baneseilaser i både IMS og LYS for de ivrigste norske regattaseilerne.

MÅS Melges, - til låns også i 2008

Neste års store mulighet åpner seg nå for ivrige seilere som ønsker å delta i Norges og en av verdens mest aktive entype klasser, Melges 24.

Vendee Globe Historisk soloseilas på trappene

Onsdag var det 20 år siden en av verdens mest ekstreme regattaer ble lansert. Neste år stiller minst 25 soloseilere til starten på Vendee Globe - non stopp jorden rundt med bare en seiler om bord. Det er rekordmange seilere og rekordmange nye båter.

Ex-innovation Kværner og djuice Whitbread-reunion over Atlanterhavet

Det blir mange gode historier på ripa på Morten Bergesens Nariida i november. Knut Frostad tar med seg alle de norske Whitbread-seilerne på Transatlantic Maxi Yacht Rolex Cup denne vinteren.

Nina Braaten vant Norgescupen for 11 metere

At jenter seiler bedre enn gutta er ingen nyhet, men det gjør ikke prestasjonen mindre for KNS damen som gjennom en hel sesong har vist sine mannlige konkurrenter hekken

Starbåtklubben i Norge Starbåtklubben frister med prøveseiling

Førstkommende lørdag arrangerer Starbåtklubben i Norge prøveseiling for alle interesserte. Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen stiller – dermed kan du få en Starbåt-introduksjon av LodeStar-teamet. Seilingen begynner klokka 12.

Prøv Starbåten!

Starbåtklubben ønsker å invitere alle seilinteresserte til å prøveseile en Starbåt.  Våre OL-håp Eivind Melleby og Petter Mørland-Pedersen vil vise deg hvordan lørdag 13.oktober fra kl 12.00 på Sollerudstranda, Lysaker

Høstseilasen Two Star 33 doublehandere i Stavanger

Imponerende 33 båter stilte til start i Høstseilasen Two Star i Stavanger søndag. Om bord i hver båt var det kun to seilere.

Master-VM i Laser Jon Anders Quamme nr. 7 i rekordstort mesterskap

Sandefjords Jon Anders Quamme klarte en ytterst hederlig 7. plass under LAser-VM for master-seilere. Hele 422 seilere deltok; det største antallet noensinne i klassens historie.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen