Søk i arkivet

Regatta

Valeur overlegen norgesmester

Etter at en arrangørtabbe ifjor fratok Sverre Valeur NM tittelen i IMS seiling var det i år ikke mulig å stoppe den ivrige Bergensseileren. I Moss vant han suverent.

Best, men legger opp

Erik Kavli vant klart Norges Cupen i Grimstad i helgen, men ønsker en pause fra seilingen.

NM i IMS 2007 Heftig start på IMS-NM

Et nøkkelord for årets NM-start i IMS er seilmakermat. Med vind til tider over 30 knop fikk litt av hvert utstyr prøvd seg – og dermed ble det kveldsarbeid for noen.

Militært EM i seiling Norske europamestre før siste seilas

Allerede før morgendagens siste seilas, er det i kveld klart at det norske militære landslaget i seiling vil bli årets europamestre. Mesterskapet går i Polen og 10 nasjoner deltar.

Senkveld vs. Kongen Seilkveld på boksen

De som ikke har noe bedre å gjøre, og det er vel ganske mange av oss, kan benke seg foran fjernsynet fredag kveld for å se Senkveld-gutta konkurrere med Kong Harald i Færderseilasen.

Sandefjord er vertsskap Klart for første, offisielle NM i modellseiling

Denne helgen finner det første NSF-offisielle norgesmesterskapet i modellseiling sted i Sandefjord. 29 seilere med hver sin fjernkontroll står klare til dyst.

EM i Star Reiste kjerringa på Garda

Etter torsdagens italienske smell i juryrommet kom LodeStar tilbake med et smell i Europamesterskapets siste racet. De klinte til med en 4. plass.

NM i IMS Klart for hardvindsNM

Det ligger an til stiv kuling når første start i NM i IMS går i Moss fredag. Det er 15 båter påmeldt og dermed ser det også ut til at klassen mister sin NM status til neste år.

EM i Star Gikk på en italiensk disk

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seilte inn til en 13. plass i torsdagens siste race, men ble diskvalifisert etter at en italiener mente at de slo for tett opp til merket.

Følg NM i IMS

15 båter er påmeldt i NM for IMS-båter, og seilasene følger du live hos oss.

Transat 6.50 Maksantall i MiniTransat

Det er en prestasjon bare det å komme til startlinjen i Transat 6.50 Charente-Maritime/Bahia. Nå har imidlertid regattakomiteen sluppet inn ytterligere noen soloseilere slik at det blir hele 89 21 fotere som starter på søndag.

EM i Star Konservativt gir resultater

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seiler konservativt i veldig vanskelige forhold på torsdag. Det reddet en 13. plass for de to Star-håpene.

Norges Seilcup Firmaet EMGS gikk til topps i Trondheim

Jubelen runget utover Trondheim da firmaet EMGS lot champagnespruten suse til værs etter endt finale i Adresseavisen Seilcup 2007 for å feire seieren over finalemotstander Statoil Tyrihans.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen