Søk i arkivet

Regatta

11-Meterklassen Med 6 nye båter i sikte

Det har lenge vært snakket om nyproduksjon av 11-Metere. Under NM i Tønsberg i helgen stilte 23 båter på linjen, men ifølge Iver Waalen ser det ut til at seks nye båter er på trappene. Se Waalen på SEILtv!

Class 40 forsinket Utsettelser ødela tomannsdrøm

Class 40 prosjektet til Rune Aasberg og Tom Thoresen har fått seg en liten knekk. Verftet klarer ikke å levere båten i tide, og dermed rekker ikke de to å seile Transat Jaques Vabre i november.

NM Melges 24 Høyt, høyt nivå under Melges-NM

Det var et høyt nivå under helgens NM i Melges 24 og kongepokalen var svært fristende for mange. Se hva Petrus Eide, Kristoffer Spone og Terje Kjær mener om Melges 24 og om deres muligheter under NM – etter fem seilaser. På SEILtv!

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Eilert Kamfjord vant også verdens nordligste shorthandedregatta

Sammen med Sverre Benjaminsen fra Tromsø satte vinneren av SEILmagasinet Shorthanded Ranking, Eilert Kamfjord, et solid punktum for årets shorthanded-sesong ved å vinne regattaen Hekkingen–Andenes – som er verdens nordligste shorthandedregatta.

Hjemmeseier i Melges NM

Gårsdagensens seilaser i Meges 24 og 11 MOD stokket om på resultatlisten.

«Uræd« vant Hekkingen-Andenes

Verdens nordligste tomannsregatta endte med seier til Tromsø-båten «URÆD», skipper Sverre Benjaminsen og Eilert Kamfjord, etter 23 timers seiling.

Lunefull Intercity-regatta

Å seile på Mjøsa er ikke for pyser. Den lunefulle innsjøen er nemlig uberegnelig som få. Det gjør det ekstra gøy å seile regatta her!

NM 11MOD 2007 Dag Usterud tok inn gullet

Dag Usterud, Terje Sorteberg, Torgeir Pedersen og Knut Sollid seilte inn til NM-gull i 11-meter. Terje Wang ledet lenge mesterskapet, men gull-laget med Usterud i spissen halte mesterskapet i land – som så ofte før.

NM Melges 24 NM-tittel og kongepokal til Peder Jahre & Co

Det ble spenning til aller siste slutt under norgesmesterskapet i Melges 24. Før siste seilas var det helt åpent i teten over hvem som kunne ta pokalen hjem – Peder Jahre & Co dro det lengste strået og er dermed innehavere av årets NM-tittel og en kongepokal.

NM Melges 24 & 11-meter Kristoffer Spone holder stand

Etter fem seilaser ligger Kristoffer Spone ett poeng foran Kristian Nergaard i Melges 24. Men det er tett i toppen: 12 poeng skiller de seks første plassene. Søndagens spennende seilaser avgjører både NM-tittel og kongepokalen. Blant 11-meterne ligger Terje Wang tre poeng foran Erling Landsverk.

Wang og Spone i front

I Tønsberg er det NM i 11 metre og Melges i helgen. Her kan du se resultatene.

NM melges 24 & 11-Meter Christoffersen & Spone leder an ballet

Tønsberg Seilforening gjennomførte to seilaser for både Melges 24 og 11-meter i dag. I Melges-klassen åpnet Kristoffer Spone ballet med en spiker og etter en 1. og en 5. plass leder dermed WOLFPACK mesterskapet. Blant 11-meterne åpnet Dag Usterud med en førsteplass foran Pål Christoffersen, men i det neste racet ble resultatet 3–1; dermed er det sistnevnte som leder 11-Meterklassen.

NM i Melges 24 & 11 meter Stor NM-helg i Tønsberg

Tønsberg Seilforening inviterer denne helgen både 11-Meter- og Melges 24-klassen til hvert sitt norgesmesterskap. 28 Melgeser og 21 11-Metere møtes til dyst i hver sin klasse. Melges-klassen skal i tillegg til NM-tittelen, seile om kongepokalen. Seilingen begynner i ettermiddag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen