Søk i arkivet

Regatta

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Seiler om 1890 rankingpoeng i Simrad OneStar

Simrad OneStar er den største og tøffeste shorthanded-utfordringen i Norge, og  av den grunn er den også den regattaen som gir flest ranking-poeng. I løpet av de nærmeste dagene kan kampen om å bli Årets Shorthanded-seiler være avgjort.

SEILtv Havseiler-klassiker på SEILtv

SEILtv publiserer i dag en gammel havseiler-klassiker; filmen «Fram mot Frankrike» som ble lagd i etterkant av Halvtonn-VM på Hankø i 1983, der daværende kronprins Harald ble nr. 4 med båten FRAM VIII.

VM i Optimist Harald Fæste den beste siden Siren Sundby

13 år gamle Harald Fæste fra Drøbaksund Seilforening oppnådde den beste plassering i Optimistjolle-VM siden Siren Sundby herjet i klassen på 1990-tallet. 19. plass i konkurranse med 250 seilere står det respekt av.

VM i IMS 40 båter påmeldt til VM

De siste dagene har det rast inn med påmeldinger til IMS VM på Hankø. Nå er det 40 båter som er klare og fristen for å melde seg på har gått ut.

VM i Zoom8 Norske Zoom8 seilere i tet

Etter første dag av VM i Zoom8 i Østerrike leder Jon Alexander Hvam gutteklassen og Ingrid Nordaas ligger som nummer to i jenteklassen.

Archipelago Raid Team Class 40 holder ut

Maratonseilasen Archipelago Raid har sin pris for den norske duoen Rune Aasberg og Tom Thoresen. Onsdag gikk de på et par seriøse på taket opplevelser, men etter en natt med litt søvn fortsetter de.

Copa del Rey Bjørnsen en plass opp

Bjørn Erik Bjørnsen og X-35en Challenge of Norway tok en plass oppover listen etter onsdagens regatta i Copa del Rey. Kong Harald er på stedet hvil i TP52 klassen.

Stor norsk tropp satte sitt preg på åpningen av VM for Zoom8

Første dag i VM for Zoom8 på en østerrisk innsjø 950 meters høyde over havet ga gode norske resultater med medaljekandidater både i jente- og gutteklassen

VM i Optimist avsluttet med norsk 19 plass

Et verdensmesterskap preget av hardvær ble avsluttet på Sardinia igår. Harald Fæste fra Drøbak var god med i feltet og endte på en floitt 19 plass

Eneste norske båt i junior-VM

Eirik Olav Wroldsen (17) og Birgitte Reiersen (16) synes de har fått en utrolig mulighet. Nå reiser ungdommene fra Risør Seilforening for å representere Norge som eneste båt i junior-VM for Sniper.

Argentina opp i teten

Gustavo Warburg ARG har tatt teten med en seilas igjen å seile. Perfekte forhold i Arendal på EMs nest siste dag. Mesterskapet avgjøres imorgen.

En gjennomført seilas i VM for Zoom 8

Andre dag av VM i Zoom8 ble en utfordring for seilere og arrangør. Med nordavind ble starten lagt midt på Achensee. Jentene kom først av gårde, men etter første lensemerke forsvant vinden og seilasen ble annullert, dessverre med NOR 106 i tet. I neste forsøk lyktes det å få begge klasser i mål.

VM i Optimist Harald Fæste viser fortsatt solid seiling

De norske deltagerne i Optimistjolle-VM hadde sin beste dag til nå på tirsdag, og Harald Fæste er fortsatt best av de norske med 31. plass sammenlagt. Mesterskapet foregår under friske forhold.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen