Søk i arkivet

Regatta

Melges 32 til Bergen?

Den kjente Bergensseileren Carl Janson har solgt sin Botin Carkeek 46 til Tromsø. Nå vurderer han å gå over til Melges 32

America´s Cup seilasen avlyst - neste seilas tirsdag

Det ble ingen avgjørelse i America´s Cup idag. Lite vind gjorde at seilerne måtte returnere til Valencia med uforrettet sak.

Arendal Seilforening inviterer til sommerregatta

Arendal seilforening gjenopptar en lang og fin tradisjon og inviterer til sommerregatta. I år blir arrangementet ekstra spesielt fordi det faller sammen med Kongefamiliens besøk i Arendal i forbindelse med Dronningens 70 års dag.

Avlyst på Hankø idag

Det ble lite seiling på Hankø idag. Derfor blir resultatlistene fra igår stående

Jotun StorNM : Mye venting og lite seiling i avslutningen

Kun en medaljeseilas ble avvklet på mesterskapets siste dag

Hankø Race Week Tett i teten på Hankø

Dag tre i Hankø Race Week ble en langt roligere affære enn fredagen. Den første seilasen bar litt preg av bingo, men så frisknet det til under det grå skydekket. Det er hard kamp om medaljene i alle klassene. Søndag er siste dag.

Americas Cup Alinghi en match fra seier

Søndag 1. juli kan det 32. Americas Cup være avgjort. Lørdag ettermiddag seilte Alinghi inn til nok en overbevisende seier og stillingen er nå 4-2 i favør av tittelforsvareren.

Stor-NM 2007 Vinden kom – til slutt

Horten (SEILmagasinet): Dag to av Stor-NM i Horten begynte forsiktig. Så forsktig at det var vanskelig for banemannskapene å sette i gang seilaser. Men det skulle endre seg. Stor-NMs jevneste prestasjon er det Stian Tuv fra Nesodden Seilforening som står for; 7 spikere av 7 mulige.

Gotland Runt Ny suksess for svensk klassiker

Eurocard Gotland Runt har truffet med sin satsning på LYS og IMS. De har fått betydelig flere båter til startlinjen til den svenske klassikeren. Starten for Eurocard Gotland Runt går søndag.

Americas Cup Alinghi tilbake i ledelsen

Emirates Team New Zealand tapte fredagens match i Valencia på dårlig boathandling og tekniske problemer. Spinnakeren revnet på første lens. Alinghi er tilbake i ledelsen.

Trenger kun en seier

Etter dagens seilas trenger Alinghi bare en seier som å sikre seg America´s Cup, men igjen var det en feilmanøver hos New Zealanederne som reddet dagen for Bertarellis gutter

Favorittseier i Snipe NM

Forhåndsfavoritten Jostein Grødum som sammen med sin bror Asbjørn fra Åsgårdstrand Seilforening imponerte stort i Risør denne helgen. Brødrene vant med klar margin over det 52 båters store feltet

Hankø Race Week Drake til bunns på Hankø

En styrbord-babord situasjon gikk helt galt i tunge Hankø forhold på fredag. Resulatet ble at en Drake gikk til bunns i løpet av kort tid. Ingen personer ble skadet i krasjen.  

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen