Søk i arkivet

Regatta

Nyhetsbrev fra Årets Seiler 2006 Litt mindre komplisert for Bjørnar Erikstad

Kåringen av Årets Seiler 2006  i regi av Norges Seilforbund forsvant litt i vindskyggen av Færderseilasen, men like fullt kåret seiler-Norge en verdig vinner: 2,4 mR-seileren Bjørnar Erikstad fra Tønsberg. Erikstad er et av Norges fremste håp i paraolympics, og akkurat nå seiler han i Kiel. I hans nyhetsbrev fremgår det at målet i Kiel er ikke å gjøre ting for komplisert.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking Eilert Kamfjord har overtatt lederflagget

Helt siden SEILmagasinet Shorthanded Ranking ble introdusert for snart fire år siden, har Tor Hove fra Bærum tronet øverst på listen, men etter Watski Skagerrak TwoStar har han måttet vike plassen for Eilert Kamfjord, som nå har overtatt det gule lederflagget.

Kun Expresser i Stavanger Open

Syv Express- båter deltok i Stavanger Open 2007 som gikk av stabelen i helgen.

Halten Ocean-lørdagens bilder

Her er bildene fra den siste delen av Halten-race, fra og med natt til lørdag frem til premieutdelingen lørdag kveld.

Aktiv Usterud

Dag Usterud vant NM i Soling i helgen. Nå er han i Kiel i konkurranse med 35 X-35

Slanket laget 46 kilo før VM

Laget i Brevikbåten som seiler VM for X-35 i Kiel måtte slanke seg 46 kilo for å få stille til start. Mange av kiloene forsvant i badstuen igår.

Satser på rekorddeltakelse i Haugesund

Haugesund Race Weekend går av stabelen 10. - 12. august. Arrangøren håper på flere deltakere enn noen gang tidligere.

Tre norske båter i medalrace i Kiel

Elin Samdal, Stargutta og brettseileren Vegard Eimind er klare for medaljefinale imorgen. Alle har gode avansementsmuligheter.

Kieler Woche Liten nedtur i Kiel

En lang andredag på vannet i Kiel sendte de norske seilerne ned et par hakk på resultatlisten. LodeStar ligger på en foreløpig 4. plass, og det samme gjør Elin Samdal i Laser Radial.

Samdal klatrer, de andre faller nedover på listene i Kiel

Den andre dagens seilaser for OL klassene i Kieler Woche bød på mer vind etter at lørdagen bare gjorde det mulig å gjennomføre en seilas. Best av våre; Elin Samdal

15,7 knop med Albin Nova

«Blur» ble nummer tre overall i Watski TwoStar, mye takket være en god etappe fra Arendal til Marstrand med 15,7 knop på loggen. Se film fra etappen.

Fra fall overbord til frivillig bad

Tora  Folvik Bjerkholt (8) fikk et umildt møte med sjøen under fjorårets Halten Ocean Race. I år badet hun frivillig- og det først etter målgang.

Colin Archer vant Halten Ocean Race

Etter en uvanlig stille, men samtidig uvanlig flott Halten Ocean Race, ble det skøyta «Frøya» som gikk av med seieren i klassen for båter med LYS-tall under 1,26. I klassen med LYS-tall over 1,26 vant «Foxy Siss».

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen