Søk i arkivet

Regatta

Vinner med norsk gjesteflagg

Ikke bare vant de sin klasse. Etter målpassering heiste de norsk gjesteflagg, og med eget flagg i hekken seilte helt inn til innerste havn.

Bjørnar Erikstad Årets Seiler 2006

I en avstemning der leserne på seiling.no fikk kåre Årets Seiler for 2006 gikk 2.4 meter- seileren Bjørnar Erikstad av med seieren.

1000Mile uvær

Mens tusenvis av Færderseilere drev rundt i vindstilla var det torden, lyn, regn og kraftige vindrosser som herjet med deltakernes forberedelser til 1000Mile Race i Ijmuiden på fredag.

Fram XV og Ericsson til ankers

Mens «Fram XV» har forankret seg ved Storsand og «Ericsson» ved Drøbak kommer konkurrentene innpå aktenfra.

Ca 55 båter brutt hittil

«Ran», en Elan f40 i LYS R 40 klassen brøt løpet ved Drøbak og er på vei hjem til Nøtterø. Hun er ikke alene om å bryte.

Al Capone i teten

Etter å ha passert sjetéen som ca 30. båt har «Al Capone» nå tatt en klar ledelse blant enskrgsbåtene. Bare trimaranen «Camilla» ligger foran med ca 500 meter.

Vinden fyller fjorden

- Bortsett fra et stillebelte ved Bolærne, ser det nå ut til at vinden fyller hele fjorden, sier Seilasjournaist Linn Krogh Hansen

Ledet, men brøt løpet

3/4 tonneren «Macomba» som seiler i LYS R33 klassen har taklet nattens utfordringer bra og var idag morges tvers av Tofte, sannsynligvis i ledelse i klassen. Nå bryter hun løpet. - Andre fopliktelser kaller, sier skipper Per H. Movig

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen