Søk i arkivet

Regatta

Barcelona World Race Stamm tar en runde til

Det er ikke mange ukene siden Bernard Stamm vant Velux 5 Oceans. Nå har han bekreftet at han er klar for nok en tur jorden rundt. Han tar med seg briten Conrad Humpreys i Barcelona World Race.

Sundby vant på Aker Brygge

Christoffer Sundby vant for annet år på rad Sony Ericsson Invitational i 2.4 meter på Aker Brygge. Han tok med seg 12000 kroner i premie

Gjesp fra Valencia

Mens semifinalene, særlig den mellom «Luna Rossa» og «BMW Oracle» var full av nerve og spenning, er finaleseilasene en kjedsommelig affære.

Mye nytt og spennende i LYS R36

LYS R36 er Færderseilasen største klasse med 52 båter. Her er det ogs mye nytt og spennende. En av nykommerne det stilles forventning til er Andreas Brunvolls Seaquest 36

Stamm og Humphries med i Barcelona World Race

Velux 5 Oceans vinneren Bernard Stamm har fått med seg Conrad Humphries på laget til Barcelona World Race, tomannsregattaen jorden rundt non stop. Dermed er deltakerantallet oppe i åtte.

Hobiecat i Færdern

Tre NTNU studenter frakter sin One-off Hobie 21 Formula i flatpakke fra Trondheim for å seile i Færderseilasen. Det er første gang en Hobiecat deltar i seilasen.

Matchseiling tilbake til Marstrand

Etter at Swedish Match forsvant som hovedsponsor for verdensserien i matchseiling måtte Marstrand gi opp å arrangere den populære Swedish Match Cup. Nå har imidlertid GKSS fått nye sponsorer og stjernene er tilbake på plass

Smell for Luna Rossa

Idag ble marginene større i «Emirates Team New Zealands» favør. Spithill må skjerpe seg om han skal stoppe Barker i starten.

Allsidig program for Oslo Race Week som starter imorgen

Oslo Race Week som pågår i uken før starten på Færderseilasen er blitt en hyggelig tradisjon som setter hovedstaden på seilsportskartet. Imorgen går starten.

Mens vi venter på finalen

Finalen i Louis Vuitton Cup begynner i dag. Mens vi venter på finalistene kan det være moro gjenoppleve et av semifinalens mest dramatiske øyeblikk

Barker tok første stikk

Dean Barker lot seg ikke overrumple i starten slik Chris Dickson hadde gjort i semifinalen. En favorisert styrbordside på den første kryssen avgjorde seilasen som ble jevn og tett.

Lei en trener før Færdern

Norges Seilforbund stiller med sine beste trenere og noen av seilerne når NSF, KNS, NORC og Herbern Marina invitererer til Super-onsdagsseilas fra Aker Brygge onsdag 6, juni.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen