Søk i arkivet

Regatta

Russisk båt i Volvo Ocean Race

Nå løsner det virkelig for deltakelsen i Volvo Ocean 2008/09. Med dagens påmlding fra Russland er syv båter klare. Og fler står klare i kulissene

Kun 13 båter i IMS klassen i Færderseilasen

Hele 1140 båter stiller til start i årets Færderseilas, men IMS klassen er skuffende liten, særlig i lys av at årets VM i klassen går i Norge

Norgescup for tredje gang

Nesodden Seilforening er arrangør for  tredje norgescup for optimist, Zoom 8 og seilbrett førstkommende helg.

Breitling Regatta Holland Jannicke Stålstrøm tok seieren

Det ble ingen seiling for brettseilerne på søndag og dermed kunne Jannicke Stålstrøm, Horten Seilforening trygt konstatere at hun hadde vunnet gull i Breitling Regatta Holland. LodeStar endte i en vindhull som også sendte dem ned til en 4. plass sammenlagt.

Du kan være med å kåre Årets Seiler 2006

I Horten under Færderseilasen, lørdag 9 juni, kåres Årets Seiler 2006

Gull til Jannicke Stålstrøm!

Seiler-Norge gleder seg over Jannicke Stålstrøms triumf i Holland. - Hun er verdens beste i lett vind, sier landslagssjefen.

Team Bergen Siste forberedelser i Nederland

Team Bergen har kommet seg på plass i Nederland og gjør seg nå klar til å seile ABN Amro North Sea Regatta 2007 i Scheveningen. I kjent Sirkus  Valeur-stil gikk mannskapet på vekta uten å vite hvor mye totalen kom til å ende på.

Breitling Regatta Holland Brett og Star i tet

De norske seilerne i Breitling Regatta Holland fortsetter å gjøre det skarpt. Fredag var det helt klart Jannicke Stålstrøm og LodeStars dager. Begge leder sine respektive klasser.

Seilmakeren Doublehanded SEILMAKEREN vant Seilmakeren

Det er de små båtene som gjør det skarpes i doublehanded eventyret på Vestlandet. Fredag seilte Bjarte Hordvik Rydland (30) og Eirik Wold (32) inn til totalseier i Seilmakeren Doublehanded i sin Express.

To norske i medaljefinalen imorgen

Jannicke Stålstrøm holder koken og Stargutta mistet teten eter dagens seilaser. Begge har seierssjanser i morgendagens medajefinale.

Volvo Ocean Race 2008-09 Ericsson satser på nordisk prosjekt

Ericsson Racing Team kommer til å stille med to båter i det neste Volvo Ocean Race og den andre båten blir et rent nordisk prosjekt med en svensk skipper.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen