Søk i arkivet

Regatta

Legendarisk Farr 40 til Norge

Med Nordisk mesterskap på Hankø og VM i København i år er Farr 40 klassen blitt populær også i Norge.

Karianne Eikeland satser mot IMS-VM

Thomas Føyen og Espen Clason har fått den første X-41 i landet og satser stort. For å toppe laget har de hyret inne kvinnelig hjelp. Det ble en ny tredje plass i Larvik i helgen.

Tromsøbåt slo rankingleder i Corponor

Trond Otto Johansen og Steinar Drage vant med båten «Ada» helgens Corponor-regatta i Bodø.

Luna Rossa tok første stikk i semifinalen

BMW Oracle var storfavoritt til å vinne i den første semifinalen mot Luna Rossa, men italienerne som hadde sjefen Patricio Bertelli som 18 mann ville det annerledes

Spone vant duellen med Melleby

Mens Melges 24 klassen avsluttet verdensmesterskapet i Santa Crus, California uten norsk deltakelse, kjempet de beste norske seilerne i KNS vårregatta i helgen

Stålstrøm 2 i Portugal

Jannicke Stålstrøm viser igjen at hun er med helt i toppen i klassen og er suveren i lite vind da hun ble nummer 2 i helgens åpne portugisiske mesterskap for RS:X.

Seiling med fokus på integrering

Norges Seilforbund har økt fokus på integrering. 15.-16. juni arrangerer Seilforbundet og Beitostølen Helsesportssenter kurs om seiling for funksjonshemmede. Kurset er gratis og både reise og overnatting blir dekket.

Norges Cup i Bergen Lureforhold for jolleseilerne

BERGEN (SEILmagasinet): Søndagen ble preget av «tricky» vindforhold for jolleseilerne på Norgescup utenfor Hjellestad. Håkon Strandenes, Grimstad Seilforening, vant Laser-klassen, mens seieren i alle øvrige klasser gikk til seilere fra Østlandet

Americas Cup Har spanjolene en sjanse?

Deasfio Espanol har ikke slått Emirates Team New Zealand en eneste gang i løpet av Round Robin 1 & 2. Kiwiene forventer likevel ingen enkel match når semifinalene begynner mandag.

NORC ranking X-treme leder i Larvik

Etter første dag på vannet i Larvik er det brødrene Kristiansen som leder den lille klassen i sin Team X-treme. Rett bak dem ligger en Dufor 34 med Arvid Kaupang som skipper.

Americas Cup Danske satser på AC

Et dansk syndikat til det neste Americas Cup kan være på trappene. Det er David Holm, formann i Kongelig Dansk Yacht Club som står bak planene.

Ullman verdensmester i Melges 24

Den 61 årige seilmakeren Dave Ullman vant VM i Melges 24 som ble avsluttet i  Santa Cruz igår med en seilas der det mest av alt gjalt å komme hel rundt banen.

Populære First 31.7

First 31.7-klassen har vært i sterk vekst de siste årene, og blir en av de største klassene i årets Færderseilas. I helgen var det første klassemesterskap for båttypen i Åsgårdstrand.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen