Søk i arkivet

Regatta

Mer enn 40 seilere allerede registrert til kjølbåtranking

KNS og NORC har sammen utveklet et web basert rankingsystem for kjølbåtseilere. Nå kan alle som deltar i regatta registrere resultatene sine.

Stargutta tilbake i Miami

Starbåtseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pettersen skal forsvare sin fine plassering fra Grade 1 regattaen i januar når de igjen møter verdenselten i Bacardi Cup

Rask og slu

Svenskene har gitt navn til den nye America´s Cup båten. I pakt med tradisjonen har båten fått navnet til et rovdyr: Jerven er rask og slu og kjent for å kunne beseire dyr som er langt større. 

Svenske leder VM i isseiling

Når en dag gjenstår i VM i DN-klassen ligger Tomas Lindgren i tet.

Ny jentebåt til OL

ISAF vil ha ny tomannsjolle for jentene til OL i 2012 og arrangerer evalueringstest i Hyeres i april

Ny værlink til Fredrikstad

Fredrfikstad Seilforening har i disse dager montert utstyr ved anlegget sitt i Vikane som gjør det mulig å lese vær og vind i reell tid.

Sir Robin tar pitstop i Ushuaia

Sir Robin Knox-Johnston vil miste 3. plassen han nylig har erobret, og vil igjen bli bakerst i feltet når han nå tar pitstop etter å ha passert Kapp Horn

Svenskene igang med tobåtstrening i Valencia

De svenske America´s Cup seilerne kaster ikke bort tiden. Mindre enn en uke etter at SWE 96 gikk på vannet er Victory Challenge igang med tobåtstrening

Stor-NM til KNS

Norges Seilforbund tildelt KNS å holde Norges gjeveste norgesmesterskap hvor OL- og rekrutterings klassene samles i 2009.

Melleby i form

Sist uke ble det for tredje gang avviklet ”Anfi del Mar Integrated Cup” syd på Gran Kanari. Starbåtseileren Eivind Melleby behersker også 2.4 m og vant klart.

Nyhetsbrev fra Kristian Ruth

Askergutten Kristian Ruth har hatt en fantastisk januarmåned.  Med femteplass i det åpne australske mesterskapet  i Hobart og med seier i Grade 1 regattaen Sail Melbourne har han kommet inn i det gode selskap.

World Sailing League med store premiepenger

Russell Coutts, Paul Cayard og den portugisiske sportspromotøren Joao Lagos har idag offentliggjort planene om en ny verdensomfattende regatta for 70 fots katamaraner med USD 5 mill i premiepenger.

Store hopp for norske seilere på ISAFs ranking

For første gang på lenge har vi to nordmenn i topp ti posisjon på ISAFs ranking der også de andre norske seilerne har forbedret sine posisjoner kraftig siden forrige liste

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen