Søk i arkivet

Regatta

Norges Cup for brett i Asker

Unge windsurfere og erfarne Norges Cup seilere møtes til camp, regatta og moro 17.-18. juni på Sjøstrand i Asker.

Færderbilder del 2

Flere bilder fra vår fotoreportasje. Denne gangen fra Filtvedt til Færder.

Team Nokia Academy knakk kjølen i Horten

Bare en time etter starten på offshore racet mellom Horten og Göteborg søndag kveld knakk Knut Frostad senkekjølen på sin 60 fots trimaran Nokia Academy. Den norske trimaranen fortsatte likevel regattaen etter å ha fått hjelp til å få kjølen i land.

Bilder fra starten

Vi var ute med tre fotobåter under årets seilas og her er noe av det vi fikk tatt bilde av. Her er bilder fra indre Oslofjord.

Dramatikk i innkomsten

Den friske vinden lørdag ettermiddag ble mer enn morsom seiling for en del. Her finner du en del bilder med dramatikk.

Kong Harald mottok trofé som Årets Seiler 2005

Ved en flott seremoni i Horten idag ble Kong Harald tildelt Amundsen Oslos trofe som Årets Seiler 2005. Kongen og Framlaget fikk hedersbevisningen for sitt EM i IMS og seier i NORC rankingen for det samme året

Sirenene i mål

Jentelaget med Siren Sundby om bord i Ladies in Red, en splitter ny C&C 115, seilte i mål i Horten lørdag formiddag etter en lang Færderseilas. Regattaen var preget av veldig lite vind på natten og mye moro om bord i jentebåten.

Det holdt med et skrik for HiQ

Klabbe Nyløff og laget hans på HiQ greide å holde unna for Knut Frostads Nokia Academy de siste milene og vant klassen med en avslutning som var like tett og spennende som fjorårets.

Erna Signe best av klassikerne

Årets Færderseilas bød på «Erna Signe» føre og den klassiske 12 meteren var fire og en halv time foran neste båt, også den en 12 meter, «Le Cid» som imidlertid førte protestflagg ved målgang

Virgo i Fenix

Tønsbergseilerne dominerer i Fenixklassen, og særlig har Jan Kristian Vedeler utkjempet mange dueller mot far og sønn Schøyen opp gjennom årene. Denne gangen var det imidlertid Tor Eilertsen, også han fra Tønsberg som tok pokalen.

HiQ leder i oppløpet

Etter at Nokia Academy hadde en klar ledelse ved Skagen er differansen utlignet og ved Færder var HiQ i tet

Mot LYS seier til X-35

Otto Backes X-35 «NorX» ligger an til å ta overallseieren i LYS klassene. 35 foteren holdt følge med langt større båter i årets seilas og smart veivalg nordover gjennom Bolærne kan ha vært avgjørende for Backes suksess.

Masseinnrykk i målområdet

Morgendisen har lettet og en lett solgangspris har tatt over regien utenfor Horten. Båtene strømmer inn til mål. Her er en oversikt over noen av klassevinnerne:

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen