Søk i arkivet

Regatta

Det er kampen om 2. plassen som gjelder

Ingen tror for alvor tror de kan true Mike Sanderson og hans ABN1, hverken på neste etappe, eller sammenlagt. Derfor er det kamen om 2. plassen som gjelder når etappen til Baltimore starter imorgen.

"Nye" og "gamle" kjølkonstruksjoner

En av grunnene til at ABN Amro båtene er Farr overlegen er det man ser under vannlinjen.

Selger 10.000 flere biler

Volvo Ocean Race er direkte årsaken til at Volvo selger 10.000 flere biler årlig. Beregningen er gjort av folk som kan relatere effekten av økt eksponering og andre markedstiltak i forbindelse med regattaen

Unge seilere på Olympiatopp-samling

Fire unge norske seilere har nylig deltatt på Olympiatoppens samling for unge utøvere i taktiske og tekniske idretter. Målet er å gi utøverne et tettere forhold til Olympiatoppen.

VOR en suksess, sier Bourke

Mannen som nok har mistet mer nattesøvn enn noen andre når båtene har slitt med kjølproblemer, VOR sjefen selv, Glenn Bourke er nå storfornøyd med hvordan regattaen har utviklet seg.

Glenn Bourke i Rio.foto Mikkel Thommessen

Skandinavisk Seilforbund med ny hjemmeside

Ved å samle informasjon om nordisk mesterskap på en ny hjemmeside håper Skandinavisk Seilforbund å gjøre det lettere å finne nødvendige opplysninger på internett.

Bli med på «Seilas Senja Rundt»

Regattaen «Senja Rundt» har i år fått Seilas som hovedsponsor. Regattaen går av stabelen 2. - 5. august og arrangøren håper å lokke flere deltakere til den fantastiske seilasen som er delt inn i fire etapper over fire dager.

Baugspryd på AC båt

Sist gang AC båtene kjempet om America´s Cup var baugspryd forbudt. Nå er det nye regler og det gir rom for å prøve nye muligheter.

Ny OL jolle for damer?

I løpet av 2007 skal ISAF velge nye klasser til OL i 2012. En av de klassene som ligger an til utskiftning er 470 og nå har konstruktøren av 29er laget en oppgradert versjon som bør være en verdig utfordrer.

Optimistsesongen er i gang

2005 sesongen var resultatmessig en av de beste gjennom tidene for norske Optimistjolleseilere. Nå satses det for fullt mot en ny sesong

Årets første på Hvasser

Seilforbundets inviterer til årets første Storsamling for landslaget og ToppSeil. Samlingen finner sted den første langhelgen i mai.

Vel gjennomført Frostbite

Frostbite 2006 er avsluttet. Arrangementet gikk prikkfritt begge dager. Nærmere 80 seilere var på vannet, skriver Soons Jørn Søderholm til Seilas

Minitransatbåtene har treningssamling

Med Nick Bubb som trener og Clemency Williams til å holde værbriefing til hver treningsdag har Miniene treningssamling på Hankø første helg i mai.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen