Søk i arkivet

Regatta

Academy solgt til Sverige

Knut Frostad er nå i Frankrike for å hente sin "nye" 60 fots trimaran til sommerens Nokia Oops Cup. Den gamle Academy er solgt til Sverige, men det kan likevel tenkes at båten ikke er tapt for norske interesser.

Matchregattaen i Marstrand avlyst

Swedish Match Cup i Marstrand var starten på World Tour som nå er blitt den viktigste matchregattaen på den internasjonale terminlisten. Med reklameforbudet mot tobakk falt imidlertid hovedpsonsoren Swedish Match bort. Det har hatt ødeleggende effekt for regattaen i Marstrand.

Erikstad og 49eren godt igang i Hyeres

Bjørnar Erikstad i 2.4 meter og Christopher Gundersen/Jørgen Strømquist i 49er fikk en bra start på Eurolympregattaen i Hyeres idag.

Ski Yachting i maksvær

Med halve det norske verdenscuplaget i alpint på plass fikk årets Musto Ski Yachting en flott start i Tryvannskleiva fredag. I går ble ski yachting avsluttet under perfekte forhold på Bundefjorden.

Dobbelhanded over Atlanteren

Akkurat nå foregår det et stort shorthanded race med mange av de franske profilerte seilerne.

Så var de 7 igjen

Den australske Volvo Ocean Race båten «Brunel» klarte ikke å henge med konkurrentene og trakk seg i Melbourne for ombygging. På mandag er den tilbake i racet igjen.

Bra interesse for samling i Åsgardstrand

Elvstrøm Sobstads samling for LYS klassene i Åsgårdstrand har fått fin oppslutning. 30 båter er allerede klare for deltakelse.

Optimiststart i Vestfold og Oslo

Det er ikke bare Ski Yachting som står på seilernes terminliste til helgen. Optimistjollseilerne sesongdebuterer med regattaer både i Horten og Oslo.

Kraftig byks på rankingen for Stålstrøm

Det internasjonale seilforbundet ISAF kom igår med oppdatert ranking for OL klassene. Norge har to blant de ti beste, og den største forbedringen står brettseileren Jannicke Stålstrøm for.

Moberg med skjev kjøl på Mallorca

Etter en glitrende åpning med seier i den første seilasen i Princess Sofia Cup gikk det senere trått for Peer Moberg. Nå vet vi hvorfor.

Sprengfullt i marinaene

En undersøkelse som står gjengitt i Aftenposten viser at det er få eller ingen ledige båtplasser i Indre Oslofjord.

Antidoping Norge ansvar for dopingkontroller i seiling

Det internasjonale seilforbundet (ISAF) og Antidoping Norge har inngått en avtale hvor Antidoping Norge skal ha gjennomføre dopingkontroller for ISAF både i og utenfor konkurranse. Avtalen omfatter blant annet testing i forbindelse med Americas Cup, melder Norges Seilforbund

Rekorddeltakelse til Musto Ski Yachting

31 båter i alt fordelt på 17 Melges 24, 11 11 metere og 3 FC8 er plåmeldt til helgens Ski Yachting og på grunn av den store deltaltakelsen kjøres kun en omgang i slalåmløypa.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen