Søk i arkivet

Regatta

VM i Melges 24 starter idag

Ikke før har America's Cup seilerne pakket bort båter og utstyr før et nytt mesterskap skal arrangeres på San Fransiscobukta.

Marginale endringer på ISAF Ranking

Årets sesong har vært en mellomsesong hva gjelder deltakelse i internasjonale regattaer. Det synes på ISAFs ranking der de norske seilerne ligger et stykke nede på listene.

Hva skjedde med Oracle Team USA?

Yachting Worlds tekniske redaktør Matt Sheehan ble igjen i San Fransiso etter America's Cup regattaen for å finne ut hva som egentlig ble gjort med Oracle Team USA og som så dramatisk forbedret båtens seilegenskaper.

Vant Little America's Cup, sikter mot den store pokalen

Frankrikes største seilernavn for tiden, Volvo Ocean Race og Little America's Cup vinneren, Franck Cammas retter nå blikket mot de 35. seilaser om America's Cup.

Hylen Klippenberg og Rønningen beste norske VM lag

Verdensmesterskapet for 49erFX ble avsluttet i Marseiles søndag uten norske seilere i gullfinalen. Men blant de nest beste gikk det rikting bra for begge de norske lagene.

Norske jolleseilere i sølvfinale

Under VM for 49erFX tok Ragna og Maia Agerup  5. pg 7. plass på sølvfinalens første dag

Norges Seilforbund – Vi er på vei med en plan

– Folk som er aktive i klubber og foreninger, bør heller bruke tiden på å legge bøyer enn på å surre med papirer, sier Vidar Utne og varsler en handlingsplan.

Soloregatta i Bergen En mot en

Mange seilforeninger sliter med å holde interessen oppe for sine regattaer. Men det finnes hederlige unntak. Henri Lloyd Bergen Singlehanded er et av dem.

ETNZ maktesløse mot OTUSAs kryssegenskaper

Oracle Team USA sto for et av de største oppturer i seilsportens historie da de snudde 1-8 til 9-8 da de vant de 34. seilaser om America's Cup.

Hvis jeg var Dean Barker.......

Ingen misunner Dean Barker den posisjonen han nå befinner seg i, knappe to timer før start i dette århundres viktigste seilas. Hva ville jeg gjort i hans sko?

Salon nautiique international à flot Optimisme og nyheter i La Rochelle

La Rochelle (SEILmagasinet): Det er tid for Grand Pavois, den franske vestkystens versjon av Båter i Sjøen.

Fra 1-8 til 8-8

Emirates Team New Zealand ble demoralisert på America's Cups nest siste dag. Den som vinner onsdagens ene seilas får med seg pokalen hjem.

Gabart satser på rekorder i 100 fots trimaran

Francois Gabart og sponsoren Macif tar skrittet over i rekordbransjen med en 100 foter supertrimaran. Stort program fra 2015.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen