Søk i arkivet

Regatta

Intercity Cup med Marström 32?

Representanter for Kieler Woche var nylig i Oslo for å utvikle samarbeidsprosjekter mellom de to byene. Ett av den er en nordeuropeisk serie for flerskrogsbåter.

Hardbarket avslutning i Plymouth

Avslutningen av America’s Cup World Series i Plymouth ble en spektakulær og karbonknasende affære.  

Regattasjefen i ORCi-NM korrigerer

Regattasjef Sandra Hjertås beklager arrangørfeilen hvor regel 4.2 ble tolket feil og har sendt ut følgende melding til alle deltakere i NM ORCi 2011.

Regelkaos i ORCi-NM

Den svenske båten «Gertrud»s deltakelse ORCi-NM har skapt hodepine for arrangøren i forhold til regelverket.

ORCi NM WOLFPACK ble sammenlagtvinner i Tønsberg

I henhold NSF sine regler har det blitt gjort en feil under kåringen av Norgesmester av ORCi. Før saken er behandlet av NSF og Tønsberg Seilforening står kun totallisten sammenlagt klar.

ORCi NM Idag dundrer det løs i Tønsberg

Det er besluttet at stor og liten klasse skal starte samtidig i helgens NM i ORCi. Dette har skapt diskusjoner på bryggene og kan gi interessante situasjoner i helgens seilaser.

Følg Americas Cup World Series Live

Americas Cup World Series sendes direkte fredag lørdag og søndag live via youtube. Sendingene strater kl. 15:00 Norsk tid alle dagene.

Seilas-bilder på BBC

BBC og Seilas var begge invitert med ombord til Team Korea i forkant av andre runde av Americas Cup World Series i Plymouth. BBC hadde problemer med et kamere, og fikk låne film fra Seilas. Se innslaget her som gikk på BBC.

NM ORCi 2011 ORC-NM i Tønsberg ser du på film

– Smil pent, anbefaler lukemann og fotograf Pål Andreassen ombord i X-Effekt og lover de 23 båtene i ORC-NM i Tønsberg friske bilder fra NM-konkurransene. Her ser du en SMAKEBIT!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen