Søk i arkivet

Regatta

NM i Killing Nergaard-familien tapetserte pallen

Det ble et kraftig innslag av familien Nergaard – Kristian, Peder og Caroline – da NM i Killing ble avviklet for første gang på 26 år.

Amerikansk seier, men hollandsk dominans i Yngling-VM

Ynglingklassen holder koken og i verdensmesterskapet som ble avsluttet i Nederland helgen deltok 52 båter fra ti nasjoner.

Junior-VM i Laser Radial Medaljen glapp for Tiril Bue

Det holdt ikke helt inn for Asker-jenta Tiril Bue i junior-VM for Laser Radial. Også for de andre norske seilerne gikk det feil vei.

VM for Europajoller Norske seilere innledet med lagsølv

I dag starter VM i Europajolle i Arkösund i Sverige. I går styrket det norske laget selvtilliten ved å vinne sølv i den innledende lagseilasen.

Junior-EM i Laser Standard Lars Myklebust Johansen beste norske seiler

Det ble ikke norske resultater i gull-klassen under EM i Laser Standard, som ble avsluttet i Polen lørdag 24. juli.

Junior-VM i Laser Radial Tiril Bue kjemper om VM-medalje

Med 4. plass før dagens to gjenstående seilaser i VM for juniorer i Laser Radial, er Tiril Bue med i medaljekampen for fullt.

Junior-nordisk i Helsingfors To norske bronsemedaljer

Den norske beholdningen etter nordisk mesterskap for juniorer ble to bronsemedaljer. Helene Mjelde Gjerde fra Hjellestad og Andreas Dyhr Petersen fra Moss stod for dem.

Norske E-jolleseilere tok sølv i lagseilasen.

Det norske laget som tok sølv i "nations cup" bare slått av Spania. Fra venstre: Jacob Haug (trener), Martin Frigstad Pedersen, Jon Aksel Mortensen og Kristian Hammarstrøm.  Foto: O.R. Mortensen.

Skjerpet konkurranse i gullfinalene

Tiril Bue har stadig VM medaljen innenfor rekkevidde, mens medaljesjansene for Tomasgaard røk igår etter tjuvstart og 29. plass.

Killing me softly

Nabofight med mange av landets beste seilere var resepten på et vellykket Norgesmesterskap for Killinger i friskt Hankøvær.

Bue satset, men feilet

Tiril Buen hadde muligheten til å kapre VM bronse da ungdomsmesterskapet for Laser Radial ble avsluttet i Skottland idag. Dessverre lyktes ikke Askerjenta.

Bue og Tomasgaard fortsetter å imponere

Med stryk er både Tiril Bue og Hermann Tomasgaard på medaljeplass i junior VM for Laser Radial.

Junior-VM i Laser Radial og Laser Sensasjonell seiling av Tiril Bue

Askers Tiril Bue fortsetter sin gode seiling i VM for juniorer i Laser Radial og etter fire seilaser ligger hun på bronseplass.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen