Søk i arkivet

Regatta

Ingen jordomseiling 14-åring tvinges i land - igjen

Retten opprettholder seilforbud for Laura (14).

Ny sjanse for seilstudenter

Mange lag har dukket opp etter at påmeldingfristen for Student NM i seiling utløp og det blir nå mulig å melde seg på helt til 1. juni.

Henri Lloyd og F-18 klubben samarbeider

Produsenten av seilklær, Henri Lloyd, representert i Norge ved Lars Erik Heibeks Seastyle, har inngått et samebeide med F-18 klubben.

North Sails treningsamling Holmsbu 2010 Friske – og gode – forhold på Holmsbu

Helgen bød både på gode treningsforhold for Holmsbu-seilerne og på litt mer enn de trengte.

Fjeld tok 6.plass i Alpen Cup for 5.5 metere

Petter Fjeld med mannskap Thomas Borgen, Calle Ferner og Christen Horn Johannessen sesongdebuterte i 5.5 meter i de italienske alper i helgen.

Ca 800 båter ved påmeldingsfristen til Færderseilasen

Påmeldingfristen til Færderseilasen utløp igår. Det er til nå påmeldt 812 båter, og selv om KNS aksepterer etteranmeldelser er det et stykke igjen til rekordnivå på deltakerlisten.

Starten er halve seilasen

Start først og hold deg foran siden, lyder oppskriften på en god seilas. Her er videoen som viser hvordan du skal starte.

Målgang i regatta - vanskeligere enn man skulle tro

Når mållinjen nærmer seg er det viktig å posisjonere seg riktig i forhold til konkurrentene og til å beregne den favoriserte delen av linjen. Dagens film kan gi deg noen gode tips.

På jakt etter vandretrofeer Norges vakreste vandretrofé?

Dette er Norges vakreste vandretrofé. De som en gang har hatt henne, men mistet henne. De savner henne, mener flerskrogseilerne.

Veivalget Uke 18 – Hvorfor synker regattadeltagelsen

Det har vært en tendens så langt ved de fleste påmeldingene til årets regattaer: Antall påmeldte er gått ned. Hva er årsaken?

Skal du delta i Watski Skagerrak TwoStar? Bestem deg innen 3. mai!

Skal du delta i Watski Skagerrak TwoStar i år, bør du bestemme deg i løpet av mandag 3. mai. Da går startkontingenten opp og et øvre tak for deltagerantall vil bli satt.

Halvparten av deltakerne mangler godkjent målebrev

Målebrevkontrollen til årets HH Skagen Race viste at 40 prosent av deltakerne ikke har betalt årsavgiften til NORLYS. Dermed mangler de gyldig målebrev.

Miss i siste ødela dagen for Berthelsens lag

Nederlandske Pieter Heerema med Lasse Berthelsen ombord holdt Coutts/Ellison og Spithill/Costecki bak seg helt til dagens 4. seilas i Austria Cup for RC 44 klassen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen