Søk i arkivet

Regatta

Verdenscup i Medemblik, Nederland Følg Kristian Ruth og Jannicke Stålstrøm «live» i finalen

Kristian Ruth fra Asker og Jannicke Stålstrøm fra Horten har begge kvalifisert seg for finalen i verdenscupen i Medemblik. Finalene kan du følge «live» på Internett. Alle finalistene er utstyrt med tracking-brikker.

Nye endringer skal gjøre Volvo Ocean Race enda mer attraktiv

Stacking av seilene på dekk og forstagsprfiler er to ting som er på vei ut av Volvo Ocean Race, - til mannskapenes glede.

Stålstrøm og Ruth seilte bra i verdenscupfinaler

Både Jannicke Stålstrøm og Kristian Ruth gjorde sine saker bra i helgens verdenscupfinaler i Medemblik.

Ericsson 3 tok andreplass i siste seilas

Galway (30. mai) - Nordiske Ericsson 3 klarte endelig å hevde seg helt i toppen under baneseilasene på lørdag. Aksel Magdahl, Eivind Melleby, Arve Roaas og de andre seilerne på Ericsson 3 avsluttet dagen med en pen andreplass.

Volvo Ocean Race 2008–2009 «In port race» i morgen

I morgen er det «in port race» for nest siste gang under denne utgaven av VOR. Denne gangen er det Galway, Irland som gjelder. Her har du mannskapslisten.

Seilmakeren Doublehanded 2009 Vindstille og mannefall

En natt i vindstille førte til mannefall i Seilmakeren Doublehanded. Tålmodigheten tok slutt for mange.

Shippingregatta avlyst

Det lå an til stevnekollisjon mellom den populære shippingregattaen, Fearncups etterfølger Simcup og NORC regattaen i Larvik. Nå er Simcup avlyst og NORC får råde grunnen alene

Elliott 6 klar for Kiel

ISAFs utvalge OL båt for damenes matchseiling gjør sin World Cup debut i Kiel i juni. Vi har en videopresentasjon av båten.

Foreløpig resultat Mot Fredrikstad-seier i Seilmakeren Doublehanded

De første båtene er kommet i mål i Seilmakeren Doublehanded, og det er tegn som tyder på at det kan bli seier til Fredrikstad over all. Men det er ennå ikke avgjort.

Foreløpig nr. 4 i verdenscupen i Nederland Kristian Ruth i ypperste verdensklasse

Kristian Ruth viser nok en gang at han hører til verdenseliten i Laser. Nå ligger han på 4. plass i verdenscup-seilasene i Nederland.

Deltar i VM for juniorer Brasil-tur for fire unge lovende

Norges Seilforbund har tatt ut fire seilere til VM i seiling for juniorer.

Seilmakeren Doublehanded 2009 Storbåtvær nordover

Hvis de største båtene kommer seg i mål før vinden løyer og vrir i ettermiddag har de gode sjanser til å få full uttelling for vannlinjefarten. De andre kan nemlig bli liggende igjen i stilla og vente på sørlige vinder til fredag morgen.

To norske Lasere i Holland

Den fjerde verdenscupregattaen i seiling startet i Medemblik i Holland igår med to norske Lasere på startstreken. En av dem er med i tetbildet.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen