Søk i arkivet

Regatta

HH Tilbringer’n Humpete og amputert seilas til Skudeneshavn

Regattaen som skulle bringe østlandsseilerne fra Skagen til Bergen for å starte i Seilmakeren Doublehanded, ble en amputert affære. Men alle båtene kom frem. – Og det frister til gjentagelse, sier Simen Løvgren fra Asker, som kom sist.

Corponor 2009 Høy solfaktor og suveren vinner

Olav Taraldsen og Frank Bertinussen fra Bodø Seilforening var i det umulige hjørnet  under shorthandedregattaen Corponor 2009. De vant sin klasse, de vant overall og de vant to av tre etapper. Så godt som rent bord med andre ord for de to i Linjett 33en SPRINGER.

Bølgelengde spretthopp

Noen er mer dristige enn andre, hører mindre på værmeldingen enn de fleste og havner dermed i mer trøbbel enn alle til sammen. Her er noen som forsøkte seg på litt motgang.

Flere HH Skagen Race filmer

Her har du tre andre filmer fra helgen. To viser en fantastisk hjemreise.

Volvo Ocean Race 2008–2009 E4 i solid tetposisjon

Med seier på den 7. etappen av Volvo Ocean Race 2008–2009, leder ERICSSON INTERNATIONAL solid. 14,5 poeng skiller til neste båt. Se film fra innkomsten i Galway, Irland.

Helly Hansen Skagen Race 2009 Med justisministeren på mannskapslisten

På mannskapslisten til Bjørn Børresens LUPI sto Knut Storberget oppført i Skagen Race. Her forteller Børresen om hvordan det var å ha ministeren om bord.

Helly Hansen Skagen Race 2009 Med seier som 50-årspresang

MONTEBELLO, en Bavaria 46 Cruiser fra Horten, vant klasse 2 for båter uten spinnaker. SEIltv var om bord etter målgang – til en surrealistisk prat.

–Selvtilliten fikk seg en knekk

Det er hva Magnus Olsson sa etter ankomsten i Galway, der «Ericsson 3» var siste båt i mål. Se video her.

Corponor-seier til «Springer»

Olav Taraldsen og  Frank Bertinussen vant  i helgen Corponor med «Springer».

Film fra HH Skagen Race

«Team Normar» tjente mange plasser på det siste stykket mot mål. Se film fra First 40 mot Skagen.

– Dette er favoritten

Birger Knutsen og mannskapet på Scanmaren «Cleo» har vært faste deltakere i de store turseilasene på Østlandet de siste ti årene. Alle om bord holder Skagen Race som favoritt-seilasen.

Helly Hansen Skagen Race 2009 Team Xtream oppsummerer innsatsen på SEILblogg

Ikke alle går så grundig til verks som Team Xtreme. På deres SEILblogg kan du lese hele oppsummeringen fra Helly Hansen Skagen Race 2009.

Norgescup i Tønsberg Hjemmeseiler tok luven fra Optimist-favoritten

Unge Håvard Aker fra Tønsberg satte storfavoritten Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund på plass i Optimistjolle denne helgen. Dermed sørget han for hjemmeseier til Tønsberg Seilforening i helgens Norges Cup.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen