Søk i arkivet

Regatta

Seiling uten kart

Fjerde etappe har vært en stor påkjenning for gutta på Ericcson 3. Dramatikken startet lenge før stormene. Se film av Aksel Magdahl der han navigerer mellom grunner i ukjent farvann.

Skipper mistet pekefingeren

Helvetes etappen er ikke over. Ken Reads finger havnet i en blokk. Telefonica Blue har skadet baugen.

Veivalget NM for de få eller NM for mange?

I SEILmagasinets årlige sesongoppsummering går det frem at det ble kåret i alt 79 norgesmestre i seiling i 2008. Mange mener de mange mesterskapene er en viktig motivasjonsfaktor i lokalmiljøet, mens andre mener de mange mestrene bidrar til å vanne ut det å bli norgesmester i seiling. Hva mener du? Bør NM-reglene være som nå, eller bør en NM-tittel i seiling henge høyere?

Telefonica Black gir seg

Etter å ha registrert en sprekk i skroget ved sammenføyningen til dekket kastet Telefonica Black inn håndkledet og trekker seg fra etappen. Les dagens epistel fra Aksel Magdahl her, og se fersk film fra Ericsson 3.

Ekstremseiling i Sørkinahavet

Stormen har nådd Volvoflåten. E3 seiler nå for bare stormfokk og flere av konkurrentene søker ly, forteller Aksel Magdahl i dagens Seilas-brev.

Revet i filler av været

Oppdatert: Strømsjø med 14 meter høye bølger, og orkan i kastene midt i mot. Volvo Ocean Race båtene har det forferdelig. Kun tre båter seiler, fire båter har alvorlige ødeleggelser. Se film at Pumas bom brekker.

Laserseilerne i farta

Norske Laserseilere er igang med seilsesongen. Verdenscupregatta i Miami og Masterseilernes Europaserie samler norske deltakere

På vei inn i stormen

Volvoflåten har i løpet av natten passert begrensningsmerket ved South Rock Light. Nå kommer stormen

Varm velkomst planlagt for Desjoyeaux

Med bare 2500 nm igjen å seile har arrangøren allerede begynt å planegge velkomsten i Les Sables d´Olonne for den franske seilerhelten

Unik mulighet for seilere Søknadsfristen for MÅS Melges nærmer seg

For femte gang kjører nå Melgesklubben i gang prosjektet MÅS Melges. Søknadfristen er 6. februar.

Verdens raskeste skonnert gjenskapes – Ståhøyde under dørken!

Rørleggerne som jobber med å gjenskape den 227 lange skonnerten ATLANTIC som i 1905 satte en fartsrekord over Atlanteren som stod i 100 år, har gode arbeidsvilkår. Der er det ståhøyde – under dørken.

Vil du seile Melges 24, men mangler båt?

Da kan MÅS Melges være din mulighet til å komme inn i et av Norges mest spennende regattamiljøer

Ericsson trenger flaks for å komme med i racet

Stor omveltninger i rekkefølgen siste døgn. Begge Ericssonbåtene har valgt et ekstremt spor og trenger flaks for å komme tilbake i tetbildet

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen