Søk i arkivet

Regatta

Den nye MacArthur?

Allerede før starten er engelske Dee Caffari blitt yndling i Frankrike. Med sjarm og på flytende fransk har hun erobret publikum i Les Sable d´Olonnes

Grått og grusomt i havseilerbyen

Dagen før dagen et forholdene slik at man helst skulle trekke dynen godt over hodet og holde seg i sengen. Havseilas virker lite fristende.

Problemer for Thomson

HUGO BOSS er klar for Vendee Globe, men hvor klar er skipperen?

Bekking frykter E3

Den nordiske Ericsson-båten har overrasket positivt i Volvo Ocean Race og blir å regne med i sammendraget, sier Bouwe Bekking

Vendée Globe Les Sables d'Olonne 2008–2009 Soloseilernes «Everest» starter søndag

Søndag klokka 13 starter Vendée Globe fra franske Les Sable d'Olonne. 30 båter skal rundt kloden i det som er soloseilernes «Everest». Totalt 87 seilere har startet i tidligere race – 48 har fullført.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse Flest stemmer på PUMA

På lørdag er det én uke til den andre etappen i Volvo Ocean Race starter og SEILmagasinets VOR-konkurranse nummer 4 stenger. PUMA RACING TEAM har så langt fått flest stemmer. Har du husket å tippe?

Folkefest i Les Sable d'Olonnes

To dager for starten av soloseilasen Vendee Globe er stemningen elektrisk i den lille Franske havnebyen. 635.000 mennesker har til i ettermiddagen besøkt racevillage og søndag ventes 300.000 for å se når båtene legger av gårde.

Spår problemer for Open 60 klassen

Open 60 klassen er i ferd med å prise seg ut av markedet og seilerne er for kravstore, sier sentral fransk aktør i offshoremiljøet

Er det Goldings tur?

Engelskmannen Mike Golding deltar i sin tredje Vendee Globe regatta. I den første brakk han masten, kjølen forsvant i den andre. Er alle gode ting tre for den sympatiske engelskmannen?

NORLYS-møte i positiv ånd LYS-systemet trenger mer statistisk materiale

– Det kanskje viktigste som skjedde på gårsdagens NORLYS-møte, var en forståelse blant de fremmøtte for viktigheten av å få samlet inn statistisk materiale fra regattaene – slik at LYS-tallene skal bli mest mulig korrekte, sier leder av NORLYS, Håvard Ravn Ottesen.

Nordmenn i Volvo Ocean Race Ikke avgjort om Eivind Melleby

Ericsson Racing Team er svært fornøyd med Eivind Mellebys innsats om bord på ERICSSON 3. Men det er på ingen måte avklart at han skal være med videre.

Annerledes regatta-tanke – Vi tar bort alle regler – bortsett fra én

Det er mange som mener at kappseilingsreglene er for kompliserte. Svensken Gurra Krantz har en idé som prøves ut i Stockholm; ta bort alle regler, bortsett fra én: kollisjoner er forbudt. Se Krantz forklare hva han mener på SEILtv!

Ny kjøl klar

Da Ericsson 3 gikk i mål ved Cape Town lå den nye kjølen klar. Dermed kan båten seile resten av Volvo Ocean Race uten å avgi unødige poeng

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen