Søk i arkivet

Regatta

Økonomiske krisetider til tross: Optimistiske toner fra Hamburg

Båtutstillingen i Hamburg er nettopp avsluttet, og den ble besøkt av over 100 000 tilskuere. Og i skyggen av de dystre, økonomiske tidene mediene beskriver, ble utstillingen en positiv opplevelse, skal vi tro utstillerne.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 – Helt suveren følelse

I går gikk ERICSSON NORDIC i mål i Cape Town på en godkjent tredjeplass. Hør hva skipper Anders Lewander og «grand old man» Magnus Olsson hadde å si etter målgang. På SEILtv!

Nok et Optimist-resultat i verdensklasse Hermann Tomasgaard vant blant 350 Optimist-seilere

Hermann Tomasgaard fra Drøbaksund kan føye nok en seier til sin etter hvert så lange merittliste. I Vigo i Spania vant han en Optimist-regatta i helgen med 350 deltagere!

Siste båt i mål i dag

Resultatlisten etter 1. etappe er klar, og ikke uventet så topper «Ericsson 4» listen. Hva sier den samlete resultatlisten?

Melleby blir med videre

Reserven Eivind Melleby er tilbudt fast plass i Ericsson-laget. Om kona sier ja er han på plass til starten i Cape Town 16. november.

Watski Skagerrak TwoStar 2009 100 påmeldte så langt til neste års store shorthandedregatta

To timer og 45 minutter skrev vi da deltager nummer 100 tikket inn på deltagerlisten til Watski Skagerrak TwoStar 2009. Og det var ingen ringere enn LURINGEN Tommy Bergman med makker Calle Andersen.

SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse Tre ERICSSON-vinnere trukket!

Da ERICSSON INTERNATIONAL gikk over mållinjen ble det klart hvilken gruppe tippere vi skulle trekke fra. Tre nye vinnere får VOR-effekter i posten og muligheten til å vinne den store premien!

Etappefeiring i Cape Town Fornøyd Torben Grael i Cape Town

ERICSSON 4 vant som kjent den første VOR-etappen. På SEILtv kan du nå se film fra innkomsten – og intervju av Torben Grael.

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 Etappeseier til ERT4

Klokka 0754 søndag morgen gikk skipper Torben Grael og ERICSSON INTERNATIONAL i mål som første båt i Cape Town. En innholdsrik etappe var over og ERICSSON-laget har vist at de hører hjemme i toppen.

Watski Skagerrak TwoStar 2009 Påmeldingen åpner kl 1300 – 3. november

I dag kl 1300 åpner påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar her på SEILmagasinet.no. 150 plasser står til rådighet for norske seilere, og foreløpig har utenlandske seilere en kvote på på 50. Regattaen starter onsdag 17. juni 2009.

Inn til tredjeplass i morgentimene

«Ericsson 3» med de norske gutta sikret plassen på pallen, men vil få poengstraff på grunn av feil kjøl.

Ericsson 4 i mål

Torben Grael og det internasjonale laget på E4 gikk over mållinjen utenfor Cape Town kl 05.54 GMT idag morges og tok dermed etappeseier og ledelsen i Volvo Ocean Race sammenlagt

Volvo Ocean Race 2008–2009 – Etappe 1 ERICSSON suser mot seier

Etter 21 dager i havet suser ERICSSON INTERNATIONAL mot mål i Cape Town. Torben Grael & Co har i overkant av 200 n mil igjen til mål. Kampen om tredjeplassen blir mer spennende.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen