Nettbrett for tøft bruk

Samsung lanserer Galaxy Tab Active, perfekt for båtbruk.

Publisert Sist oppdatert

Under IFA-messen i forrige uke lanserte Samsung en rekke nye produkter. Galaxy Tab Active er egentlig utviklet for yrkesbruk, men det vann og støtsikre nettbrettet er også ypperlig for bruk i båt.

Kompakt

Nettbrettet har en størrelse på 8 tommer med en oppløsning på 1280 x 800. Det er ikke like høyt som en Samsung Galaxy Tab S, eller iPad mini. Det blir spennende å se skjermens lysstyrke. Yrkesbrukere vil nok gjerne ha et nettbrett som funger i sollys. Nettbrettet har en batterilevetid på mellom 8 og 10 timer, og batteriet er utskiftbart. Med to batterier, så blir det ingen ventetid på ladning. Batteriet er på 4,450 mAh.

Samsung har kombinert sin egen kunnskap med resultater fra fokusgrupper med yrkesfaglig bakgrunn i utviklingen av Tab Active. Resultatet er en tablet som passer like bra på kontoret som i krevende miljøer utendørs. Den er IP67-klassifisert, støtsikker fra 1,2 meter med det medfølgende beskyttelsesetuiet og kompatibel med Samsung KNOX, skriver Samsung i en pressemelding.

Galaxy Tab Active har et kamera på 3,1 MP bak og et 1,2 MP foran. Nettbrettet blir tilgjengelig med WiFi og WiFi/4G 16GB og MicroSD (opp til 64 GB). Det blir levert med Android 4.4, KitKat. Pris er foreløpig ukjent.