Akterlugaren imponerer.
Markedets største bad.
To ratt fungerer på en 31-foter

Se verdens største 31-foter

Oslo Boat Show er i gang, og der finner du en spennende nyhet fra Dufour.

Publisert Sist oppdatert

Oslo Boat Show er heldige med været. Helga byr på sommervarme, og foruten motorbåter, SUP og regattaseiling har også Dufour utstilt to båter. Giramar er Dufours nye importør, og de stiller ut Dufour 36 Performance og nye Dufour 310. 36-foteren ble kåret til Årets Båt i 2013 i performance klassen.

Imponerende stor

Dufour 310 setter ny standard når det gjelder mindre familiebåter. 31-foteren En bredde på 3,35 gjør underverker. Nyheten skan utropes som verdens største 31-foter, både i cockpiten og under dekk. Båten er utstyrt med doble ratt, og det ser ut som det fungerer. Masten står uten akterstag, som gjerne er i veien når rattene er flyttet så langt akter.

Super akterlugar

Dufour har fjernet kjellerfølelsen under dekk. Båten har store vinduer, både i skroget, hytta og på dekk. Lugaren forut har doble dører, og bidrar med økt volumopplevelse. For å få køya forut lang nok for voksne, må det legges to løse puter inn mot døra. Voksne vil nok foretrekke akterlugaren som er enormt stor og lys for størrelsen. Også badet er imponerende.

Dufour 310 koster ca 1,1 millioner kroner levert i Norge.