Gjør mobilen vanntett

WetSuit har flere unike egenskaper, og kan sikre mobilen din til en relativt lav pris.

Publisert Sist oppdatert

En naken iPhone er ikke egnet å ta med om bord i båten. Selv om den ligger i lomma, så kan den bli våt, og si farvel. Da mister du ikke bare en kostbar telefon, men kanskje også minneverdige bilder, om du ikke tar back-up. Heldigvis kan du laste ned alle appene du har kjøpt gratis fra AppStore.

Toppløs mobil

Det vinnes mange ulike plagg i forskjellige prisklasser som gir telefonen beskyttelse mot vann. Daog & Bones WetSuit er unik, ved at den gir deg en toppløs iPhone. Glass er vanntett, og ved å legge beskyttelsesmembranen på kanten av skjermen, får du en vannbeskyttet iPhone, uten et ekstra lag over skjermen, som ødelegger noe av følsomheten på berøringsskjermen. LifeProof, som også lager beskyttelse for iPhone, har dette på iPad-beskyttelsen, og kommer med denne løsningen på LifeProof Nüüd.

Fingeravtrykk

Nye iPhone 5s har en unik «hjem»-knapp. Den kan lese ditt fingeravtrykk, så du kan bruke tommelen til å låse opp telefonen din. Du kan faktisk lagre fingermerker fra tre ulike fingre, noe som gjør det mulig å låse opp den, enten om du holder mobilen i høyre eller venstre hånd.

Ulike beskyttelser for iPhone har tatt vekk denne unike egenskapen, men med WetSuit skal dette fremdeles være mulig.

Fall i bakken

WetSuit skal også gi mobilen din støv og støtsbeskyttelse. Beskyttelsen skal tåle et dropp fra to meters høyde. Military standards (MIL STD 810F) Boksen veier 57 gram, og har en størrelse på L 133mm x W 67mm x D 15.95mm

Veiledende pris er 650 kroner

Dog & Bone har også en vanntett beskyttelse for Samsun Galaxy S4 og iPhone 4.

WetSuit har et indre lag i gummi, og et hardt skall i plast.
WetSuit gir også beskyttelse om du skulle være uheldig etter seilturen også.