Bavaria følger opp

Bavaria Cruiser 51 er uten overraskelser. Båten bygger på Cruiser 50.

Publisert Sist oppdatert

Bavaria Cruiser 51 er verftets siste modell i den nye Cruiser-serien, og har verdenspremiere her i Dusseldorf. 51 er støpt i samme form som 50, og planløsningen under dekk, er også temmelig lik.

Som 46 og 56, har også 51 doble ror. Båten har fått Jefa-styring, som vil gi en bedre styreopplevelse. Jefa-styringen gir en mer presis styring.

3-5 lugarer

Cruiser 51 har et enorm skrog, men tross modellbenevnelsen, så er skroget under 15 meter, slik at den kan føres uten ”kystskippern”.

Båten på messen har fire lugarer, og er nok den mest aktuelle løsningen for norske eiere. Den fjerde lugaren består av køyesenger, og ligger mellom salong og forpigg, bra for gjester, eller som et sted å stue utstyr på langtur. Tross fire lugarer, så er forpiggen enorm.

Fra 2,5 millioner

Bavaria Cruiser 51 fremstår som en langt mer påkostet modell, enn tidligere 50, og viser at den nye kvaliteten under dekk, fungerer bra i hele modell-serien.

Bavaria Cruiser 51 koster på messen fra 257 516 euro inkludert tysk moms på 19 prosent. Den utstilte båten koster 397 190, som viser at det blir mye penger om man vil ha alt.

Bavaria følger opp
Bavaria følger opp