Appen for Android er tilgjenglig på Google Play.
Boatlogger gir deg en egen loggbok for båten din på nett.

Elektronisk loggbok for båten

Boatlogger kommer både i gratisversjon, og betalingsversjon.

Publisert Sist oppdatert

Båtfolk fører ofte loggbok, men mye av dataene blir automatisk generert av en smarttelefon. Med Boatlogger vil du kunne samle denne informasjonen som så blir overført til en nettside, som vil fungere som en elektronisk loggbok. Loggen gjør det også mulig å samle inn informasjon fra båtens instrumenter via NMEA 2000, NMEA 183, eller SeaTalk-nettverk.

Gratisversjon

Boatlogger følger trenden til mange produsenter av apper. Du kan få en gratisversjon med redusert funksjonalitet, eller bruke en full-versjon, som koster 40 dollar i året. Begge versjonene lar deg lage en nettside for din båt, men fullversjonen gir flere utformingsmuligheter. Den vil også være uten reklame. Videre gir gratisversjonen kun muligheter til å lagre 10 mb av data. Den begrensningen vil man raskt nå, om man benytter seg av bildefunksjonen.

Holder regnskap

Har du en standardbåt, så kan du laste ned data på båten din fra loggbokens server. Det er også muligheter å finne aktuelle manualer for din båt. Det er også mulig å bruke loggboken for å føre en oversikt over dine kostnader med båten.

Også sosiale funksjon

Loggboken gjør det mulig å søke opp andre båter. Appen er integrert med Facebook, Twitter, Flicr og blogger som gjør det mulig å publisere dine opplevelser med venner.

Foreløpig er det kun en Android-versjon tilgjenglig, men en versjon for iPhone er under utvikling.

Du kan se hvordan loggboken fungerer her

Du finner mer info om Boatlogger her.