Maritim iPhone beskyttelse

Lifedge Go/do er utviklet av Scanstrut og er vanntett ned til 2 meter.

Publisert Sist oppdatert

Engelske Scanstrut er kjent som produsenter av monteringsutstyr for plottere og instrumenter. Produsenten har kastet seg over beskyttelsesomslag for Apple-produkter, og har allerede hatt vanntette bokser for iPad en god stund, selv for den første iPaden.

For mobilen

Nå lanserer Lifedge en vanntett bok for iPhone 5. Den er ikke i salg enda, men prisen vil bli på 75 pund, rett under 800 kroner. Boksen gjør mobilen vannbeskyttelse etter normen IP68. Det betyr at den skal gi beskyttelse på to meters dybde i 30 minutter. Den patenterte boksen skal ha et unikt lukkingssystem, som også skal fungere etter gjentatt bruk. Innpakningen gir også støtsbeskyttelse. Telefonen med Lifedge skal tåle et fall på en meter, ned på betong. Beskyttelsen skal ikke ødelegge telefonens funksjonalitet, bortsett fra fingersensoren på iPhone S.

Monteringsutstyr

Scanstrut har også utviklet en rette fester for deres Lifedgeutstyr. Det gjør det mulig å feste mobilen/iPaden fast i båten. Det finnes også et håndleddsfeste, samt ekstra batteri for å lade mobilen.

Les mer om Lifedge her.